22-36 kilo için oto koltuğu tavsiyesi

Denizyildizim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
240
38
298
Ankara
Arkadaşlar,
22-36 kilo için tavsiye edeceğiniz oto koltuğu markası var mı?
Emniyet kemeri kendisine ait mi yoksa arabanın emniyet kemeri mi takılıyor çocuğa?

kimse oto koltuğu kullanmıyor mu yoksa :44:
neyse kendim iyice araştırdım ve içimize sinen bir koltuk aldık.ilgilenen olursa ben tavsiye edeyim: RECARO MONZA

e-bebek sitesinden bakabilirsiniz, link koydum açılmadı nedense

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
22-36 kilo için tavsiye edeceğiniz oto koltuğu markası var mı?
Emniyet kemeri kendisine ait mi yoksa arabanın emniyet kemeri mi takılıyor çocuğa?

Selam canim
Bizde kiddiy aldik cokta rahat ve 36 kg kadar oturabiliyor evet emniyet kemerini arabanin kemerini bagliyorsun istersen arastirabilirsin yavrunu gule gule buyut canim sevgiler

Merhabalar,
Biz de oğluşuma 15-36 kg oto koltuğu almayı düşünüyoruz. Oğluşum 28 kg birkaç koltuk denedik pek içimize sinmedi ve oğluma dar geldiğini düşünüyoruz. Kiddyi deneme fırsatımız olmadı bir de hakkında pek bilgi sahibi değilim. Pek fazla referans bulamadım.Siz memnun musunuz? Tavsiye edermisiniz_Hangi modelini kullanıyorsunuz? Eğer temiz kullanılmış bir koltuk bulabilirsem de ikinci el almayı da düşünebilirim. Başka hangi marka koltukları tavsiye edebilirsiniz?

merhaba ben kiddy kullanıyorum, hepsibura.comdan aldım ve tavsiye ederim. sırt kısmı uzuyor ve genişliyor, bacak destek kısmı yine uzayabiliyor. kızım 26 kg ve içinde rahat yolculuk yapıyor. test sonuçları vb de çok iyi markanın. 15-36 kg modeli kiddy cruiserfix.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…