Çocuk Hastalıkları 22 aylık oglum kakasını tutuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Gurmes

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1.186
1.158
333
Selam
Anneler, oglum 22 aylık bir yıldan beri yaklaşık kaka problemimiz var 10 aylıkken kabız oldu daha sonra kakasını tutmaya basladi donem donem 2-3-4- günde hatta bazen bir haftada yaptı kakası normal kıvamda kabız degil Aslında ama kakasını tutuyor ne yaptıysam düzelmedi simdi 10 gun oldu hala
Tutuyor kalıcı bir hastalık bırakmasından korkuyorum hu durumun lütfen bilen yardımcı olsun (

Meraba ben anne degılım ama benım yıgenmde aynı srunu yasadı bır kere kabız olnca tuvalete gtmenın acı verıcı oldgnu dusunup tuttu ve kabız degılse bıle tuta tuta kabız oldu bence kaysı meyvesıyu ıcırın yada kuru kaysı yerse braz yedırıp ustune su ıcırın ıshal olur tuvaletteykende bak acımıyr artık acımıycak dıye sureklı tekrarlarsanız telkın olur galıba bızımkıler byle yapmıstı ınsallah en kısa zamanda duzelır sanrım her cocuk oluyor byle uzulmeyın

Teşekkür ederim ilginiz icin..cok zor beslenmesine cok dikkat ediyorum sebze ağırlık hergun sabah ac karnına kayısı, bol su içiriyorum, lifli gıdalar yerdiriyorum ama olmuyor tutuyor Yinede henüz bezden kurtulmadık tuvalet eğitiminden once bu tutma hastalığımızı yenmemiz lazım sanırım cok korkuyorum ilerde baska seylere yol
Açmaz insallah

Gecmis olsun..
Merak ettim o kadr kucuk bi cocugun kakasini tuttugunu nasil anladin?

Canim yagli yedir kahvaltisina tereyagi koy doktora da gotur belki bagirsakta catlak yada tembellik vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…