22.haftada kanama !!!

rukiyeylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
85
0
36
İzmir
22+5 günlük hamileyim.2 gün önce gece tuvalete kalktığımda pecetede kan gördüm.biraz kanama oldu.şuan hala kahverengi leke oluyor.bebeğin kafası rahimi inceltmiş doğum pozisyonunda.10 gün yatıcam ve 10 iğne werdi.şuan korkuyorum bişi olur mu diye we ya 4 ay boyunca yatıcak mıyım diye.bir bilgisi olan warsa beni bilgilendirebilir mi ???

22+5 günlük hamileyim.2 gün önce gece tuvalete kalktığımda pecetede kan gördüm.biraz kanama oldu.şuan hala kahverengi leke oluyor.bebeğin kafası rahimi inceltmiş doğum pozisyonunda.10 gün yatıcam ve 10 iğne werdi.şuan korkuyorum bişi olur mu diye we ya 4 ay boyunca yatıcak mıyım diye.bir bilgisi olan warsa beni bilgilendirebilir mi ???

arkadaşım önceikle çok geçmiş olsun. haziran yada temuzda doğum yapıcaksın sanırım. gebelik bölümünde hangi ayda doğum yapıcaksan o ay forumuna gir ve sorunu oraya yaz. ben nisan anneleri forumundayım mesela. nisan anneleri forumunda hepimiz hemen hemen aynı günlerde olduğmuz için herkes sıkıntısını yazıo belirtilerini yazıo. mutlaka sana da kendi forumunda cevap veren olur. birde orayı dene lütfen. tekrar geçmiş olsun cnm

çok teşekkür ederim.ben foruma yeni üye olduğum için oraya nasıl üye olup yazacağımı bilmiyorum.bunu da yazar mısınız? şimdiden teşekkür ederim..

çok teşekkür ederim.ben foruma yeni üye olduğum için oraya nasıl üye olup yazacağımı bilmiyorum.bunu da yazar mısınız? şimdiden teşekkür ederim..

cnm ne demek yardımcı olabiliosam sevinirim. şöyle anlatayım: sen şimdi kadın,anne ve çocuk sağlığı başlıklı ana konunun kadın doğum kısmına konu açtın. yine aynı başlığın (kadın,anne ve çocuk sağlığı) en altında anneler kulübü var. yani kadın doğum başlığından sonra kısırlık, gebelik, doğum ve sonrası gibi başlıklar varya onların altında anneler kulübü. anneler kulübünü bulunca zaten direk ocakran aralığa kdr aylar yazıo. ocak anneleri şubat anneleri........ aralık aneleri diye.. hangi ayda doğum yapacaksan yani tahmini doğum tarihin ne zamana denk geliosa o ayı seç. içinde atıorum haziran annelerini seçtiysen , 2012 haziran anneleri yazar. o konuyada gir derdini yaz cnm.. devamlıda takip et zaten. emin ol çok yararlı olacak senin için. çok basit aslında umarım anlatabilmişimdir bi iki kere girdinmi tamamdır.. soracağın bişy varsa yine yardımcı olurum:21:

çok teşekkürler arkadaşım . buldum o sayfayı.inşaallah beni bilgilendiren biri çıkar..Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

Back
X