22. haftada su gibi akintisi olan var mi?

dragonlily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
239
3
96
Diğer
Kizlar, ilk gebeligim bu ve 22. haftanin icindeyim, 1 haftadir akintim vardi kokusuz beyaz gibi..hamilelikte akinti olmasi normal diye hep duydum...ama 2 gundur aksamlari su gibi akiskan ve birdenbire geliyor, normal akintim yapiskan, kivamli olurdu ama bu su gibi..ilk defa basima geldigi icin amniyo sivisi olabilir diye ebem doktora gonderdi cok sukur ondan degilmis...sizin de basiniza boyle birsey geldi mi?..yarim avuc kadar sivi bosaliyor birden, ozellikle hareketli yogun gunler gecirdim acaba bir alakasi var midir? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...

ben 33 haftalık hamileyim.2 gün önce seninle aynı şikayetten doktoruma gittim.doktorum alttan muayene etti iltihaplanama olduğunu söyledi fitil verdi.korkmuştum bebeğin sıvısı olabilir diye.cünkü daha çok erken.bakalım yarın ilk defa nst ye gircem.hadi hayırlısı

canim cevap yazdigin icin cok sagol, insallah nts iyi cikar bebisin zamaninda gelir... bana iltihap da demediler anlamadilar en azindan amniyo sivisi degilmis Allahtan..senin bu akinti disinda baska sikayetin de varmiydi? yani kasinti agri falan da oluyor mu? cok gecmis olsun canim...

bende de oldu geçen hafta doktora gittim bu yüzden 27 haftalık hamileyim özellikle wc idrarımı yaptıktan sonra sıvı geliyo

bende de oldu geçen hafta doktora gittim bu yüzden 27 haftalık hamileyim özellikle wc idrarımı yaptıktan sonra sıvı geliyo

Canim bende de idrardan sonra oldu kac kez, hatta bazi kisiler idrarla karistiriyosundur dedi... ama aradaki farki gayet iyi hissedebiliyorum idrar degil bu...
Bu sorunu yasayan arkadaslar sonradan duzeldi mi? yani gecici bir durum muydu bu akintilar acaba? ilk hamilelik olunca tecrubesiz oluyor insan..insallah sorunsuz gelir bebeklerimiz kucagimiza:Saruboceq:

canim bende bu su gibi akinti yuzunden cok uykusuz geceler gecirdim,erken dogum riskim var ve her an tetikte olup bir de ustune bu tarz akinti olunca cok huzursuz oluyorum.Benim daha 4.aydan beri ara ara su gibi akintim oluyor,ter mi,su mu,idrar mi,iltihap mi bilemiyorum.Sik sik ultrasona giriyorum,cok sukur her zaman suyum normal,evde de kendim turnusol kagidi aldim onunla arada bakiyorum amniyo sivisi mi diye.Telasini anliyorum,insallah sonunu hayirlisi ile gorucez.

doktora gittigimde suyun iyi dedi doktor ama dün yine oldu idrardan sonra ayrıca birden geliyo sıvı idrar degil gibi,idrar falanmı kaçırıyorum die düşündüm tekrar doktora gittigimde söyleyecegim

bu tür problemler bende var tickere bakmayın bende 32 haftalık hamileyim bebiş önden gidiyor bende korktum önceleri ama dr kaşıntı yoksa sorun degil dedi rahatladım ped koyuyorum ne yapaym az kaldı sabır kızlar

ben de ped kullaniyorum bu aralar, amniyo sivisindan dolayi olmamasi cok iyi...napalim zamanin da saglikli gelsin de bebisler biz raziyiz...

bende yeni yaşamaya başladım bu sorunu..
ve gerçekten endişeleniyordum.
evet doktor suyun iyi diyor ama nedir bu su ?
akıntı değil akıntı farklı bişiy bu resmen su :(

Kizlar, ilk gebeligim bu ve 22. haftanin icindeyim, 1 haftadir akintim vardi kokusuz beyaz gibi..hamilelikte akinti olmasi normal diye hep duydum...ama 2 gundur aksamlari su gibi akiskan ve birdenbire geliyor, normal akintim yapiskan, kivamli olurdu ama bu su gibi..ilk defa basima geldigi icin amniyo sivisi olabilir diye ebem doktora gonderdi cok sukur ondan degilmis...sizin de basiniza boyle birsey geldi mi?..yarim avuc kadar sivi bosaliyor birden, ozellikle hareketli yogun gunler gecirdim acaba bir alakasi var midir? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...

bende eşimle uzun yola gittiğimizde ki 17 haftalıktı sarsıldım herhalde 3 gece peşpeşe su gibi bişi geldi iç çamasırım ıslanmakla kalmadı sıksan suyu çıkar durumdaydı çok korktum dönünce doktorumda aldım soluğu bişi yokmtu şükür ama neden olduğuna aklım ermiyo hala

arkadaşlar bu su olayı hala devam ediyor bi kaç gün arayla özellikle idrara çıktıktan sonra, 3 doktora gittim üçüde bebeğin suyunun iyi olduğunu söylediler ama içim rahat etmiyor bir türlü bu turnusol kağıdı nedir nerden alınır nasıl uygulunır bilen varmı aranızda

ya bende de oluyor bu su gibi akıntı. beyaz renkte ve sanki birden geliyo idrar kaçırıyomuşum gibi oluyo birden. miktarı çok değil ama çamaşırım ıslanıyo pantolona geçmiyo Allahtan. ben en son iki hafta önce gittiğimde normal demişti. haftaya tekrar gidicem bakalım ne diycek.

bende 28 haftalığım akıntım oluyodu hep. su gibi ilk kez oldu iki gün pantolonuma gececek şekilde oldu dr. gittim hemen, mantar olduğunu söyledi fitil verdi mantardan su gelirmi diye düşünüyorum hep, erken doğum olur diye çok korkuyorum allahım hepimizin bebişlerini korusun inş.

Merhaba hanımlar. Konu epey geçmiş; ben hep okuyordum burda yazıları; ama yeni üye oldum. Ben 16 haftalık hamileyim. Dün bir şeyin aktığını hissettim. Lavaboya gittim. Akıntı vardı; ama akıntı nin kenarları hep ıslaktı. Doktorumu aradım gel hemen dedi. Su ölçümü yaptı. Şu an için sorun yok dedi. Antibiyotik verdi. Iki gün sonra tekrar gel tekrar su ölçeceğiz dedi. Bu ara öksürüğüm de çok. Anlamadım ki idrar mi akıntı mi su mu.

Merhaba hanımlar. Konu epey geçmiş; ben hep okuyordum burda yazıları; ama yeni üye oldum. Ben 16 haftalık hamileyim. Dün bir şeyin aktığını hissettim. Lavaboya gittim. Akıntı vardı; ama akıntı nin kenarları hep ıslaktı. Doktorumu aradım gel hemen dedi. Su ölçümü yaptı. Şu an için sorun yok dedi. Antibiyotik verdi. Iki gün sonra tekrar gel tekrar su ölçeceğiz dedi. Bu ara öksürüğüm de çok. Anlamadım ki idrar mi akıntı mi su mu.
naptnız akıntınız geçtimi benımde su gibi akıntım oluyor. gerçi dogurmussunuzdur bile :)

Back
X