- Konu Sahibi dragonlily
-
bende de oldu geçen hafta doktora gittim bu yüzden 27 haftalık hamileyim özellikle wc idrarımı yaptıktan sonra sıvı geliyo
Kizlar, ilk gebeligim bu ve 22. haftanin icindeyim, 1 haftadir akintim vardi kokusuz beyaz gibi..hamilelikte akinti olmasi normal diye hep duydum...ama 2 gundur aksamlari su gibi akiskan ve birdenbire geliyor, normal akintim yapiskan, kivamli olurdu ama bu su gibi..ilk defa basima geldigi icin amniyo sivisi olabilir diye ebem doktora gonderdi cok sukur ondan degilmis...sizin de basiniza boyle birsey geldi mi?..yarim avuc kadar sivi bosaliyor birden, ozellikle hareketli yogun gunler gecirdim acaba bir alakasi var midir? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
naptnız akıntınız geçtimi benımde su gibi akıntım oluyor. gerçi dogurmussunuzdur bile :)Merhaba hanımlar. Konu epey geçmiş; ben hep okuyordum burda yazıları; ama yeni üye oldum. Ben 16 haftalık hamileyim. Dün bir şeyin aktığını hissettim. Lavaboya gittim. Akıntı vardı; ama akıntı nin kenarları hep ıslaktı. Doktorumu aradım gel hemen dedi. Su ölçümü yaptı. Şu an için sorun yok dedi. Antibiyotik verdi. Iki gün sonra tekrar gel tekrar su ölçeceğiz dedi. Bu ara öksürüğüm de çok. Anlamadım ki idrar mi akıntı mi su mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?