22. haftada suyun gelmesi

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
gebeliğimin 22. haftasında dün akşam ayakta dururken bir anda bacaklarımın arasından su boşaldı. şükür bebeğim iyi ve asgari düzeyde sıvısı var. su akması da durdu. doktorum usgde baktı kalbini dinledi dopplerle baktı durumunu iyi olarak değerlendirdi. şimdi kımıldamadan yatıyorum ve bol su içiyorum. benzeri durum yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan varsa lütfen paylaşsın. çok ihtiyacım var.

Allah yardımcın olsun arkadaşım inş.sag salim bebegini kucagına alırsın dr problem yok dediyse kafana takıp üzülme

Tatlım sıkma canını bendede oldu 26 haftamda su sızması bol bol yat hatta hiç kalkma çok su iç ve bebege kilo aldıracak şeyleri yemeye özen göster.Ben öyle yaptım şuandada 30+6 günlük olduk.Dilerim rabbim sagsalim kucagına almayı nasip eder.

Tatlım sıkma canını bendede oldu 26 haftamda su sızması bol bol yat hatta hiç kalkma çok su iç ve bebege kilo aldıracak şeyleri yemeye özen göster.Ben öyle yaptım şuandada 30+6 günlük olduk.Dilerim rabbim sagsalim kucagına almayı nasip eder.

çok teşekkürler canım içime su serptin inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğine, ne güzel 31. haftaya kadar sağlıkla gelmişsin maşallah. bebeğe kilo aldırmak için özellikle ne yemek gerektiğini biliyor musun?

çok teşekkürler canım içime su serptin inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğine, ne güzel 31. haftaya kadar sağlıkla gelmişsin maşallah. bebeğe kilo aldırmak için özellikle ne yemek gerektiğini biliyor musun?

Amin canım amin.Bana doktorum özellikle kahvaltıdan önce bir bardak ballı süt sonrasında 3 dilim beyaz peynir 5 6 tane küçük dilim kaşar bal tereyagı veya pekmez artı her ögün bol yeşillikli bıçak degmeden hazırlanmış taze salata.
Öglen ve akşam yemekleri için haftada 2 yada 3 kez et tavuk veya balık .En önemli ikinci besinde her gün 1 tane muz ve bir porsiyon meyve salatası.Bol bolda komposto iç.Benim bebegim bu şekilde bir haftada 400 gr aldı canım.Sende uygula işe yarıyor yani.Tabi bol bolda su içiyoruz. ha unutmadan sütü günde 3 4 bardak içiyoruz.

Son düzenleme:
canım benim de 24.haftada denize gitmiştik denizden çıkınca su gelmesi gibi bişe hissettim.düzcedeydik hemen araştırma hastanesine gittik ve ordaki asistan doktor turnusol kağıdı ile bakıp amniyon sıvısı olduğunu söyledi.bir ped verdi 2-3 saatte devam ederse gebeliği sonlandıracağını söyledi.çok şükür devamı gelmedi.2 hafta boyunca sürekli kalkmamak üzere yattım .sonunda bursada pembe mavi hastanesi var orda bir doktora gittik Allah o doktordan razı olsun beni çok rahatlattı ve hayatıma normal bir şekilde devam etmemi söyledi.çok şükür şuanda 39.haftamızdayız bekliyoruz bebeğimizi.bol bol su iç.Allah yardımcın olsun stres yapma.ben o dönemde çok stres yaptım.ama gereksiz yereymiş.Allahın izniyle hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız sağ salim inşallah...

benim de ilk gebeliğimde ayakta dururken, özellikle mutfakta yemek falan yaparken azar azar su geliyodu
ped kullanıyodum hergün
doktor bana vajinal fitil vermişti
38+0 da suyum tamamen geldi, Allaha şükür oğlum sağlıklı doğdu

Benim 25. haftada suyum geldi ve doğum yaptım. Bebeğim 82 gün yaşadı.

bu nasıl bir cevap gerçekten inanamıyorum, soruyu soran arkadaşı strese sokmaktan üzüntüye boğmaktan başka ne işe yarayacak bu cevap? biraz daha özenli olalım lütfen.

canım bence dr.nun talimatlarına uy ve sakın bu durumu içinde büyütüp kendini üzme, bebeğini üzme bitanem. İnsanlar ne şartlar altında doğumlar yapıyorlar herşey kısmet, sen kendini hiç üzme, hiç yorma canım, inanıyorum ki bebişin çok sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek ve senin yüzünü güldürecek.

Back
X