22. Haftadan sonra ense kalinligini olcturen var mi, ne olur yardim

11-13 haftalar arası dusuk olan ense kalınlığı, 22haftadaki ayrıntılı da 5cikti, lütfen yardım edin
canım doktorun ne dedi pekı?ilk haftalarda sorun çıkmadıysa sonradan sorun olacağını sanmıyorum sonuçta bebek büyüyor usgde ölçerken tam ölçememiş olabilir hemde ense kalınlığı ilk haftalarla aynı olmuyor sanırım tam bilgim yok ama

Doktorum ust sınırda olduğunu söyledi, detayliya gittiğim doktor amniyosentez önerdi, başka bir doktor daha düşük ölçtü amniyosenteze gerek yok dedi. Dusunmemeye çalışıyorum ama ne yazık ki aklıma geliyor bazen

Tatlim o haftalarda amniosentez yaptirip kotu sonuc alsanda aldiramazsin hic girme bu tur seylere.. Tek basina ense kalinligi yetmez, vucut olcumleri nasildi, kollari, bacaklari, elleri, ayaklari parmaklari vs.. Ayrica bobrek ve kalbi ne durumda? Butun bunlara bakilmali detaylica..

Vücut ölçümlerinde sıkınti çıkmadı çok şükür zaten artık amniyosentez düşünmüyorum sadece benim gibi üst sınırda değer çıkıp, negatif yorumlamaya var mi onu merak ediyorum, çok sağ olun siz de desteğiniz icin

O zaman hic kafaya takma bile ikinci doktor normal demis ayrica ilk doktorun dogru soyledigini kim soyleyebilirki, su kisa surede ne cakalliklar gordum.. Bosver gitsin

O zaman hic kafaya takma bile ikinci doktor normal demis ayrica ilk doktorun dogru soyledigini kim soyleyebilirki, su kisa surede ne cakalliklar gordum.. Bosver gitsin
İnşallah canım inşallah, ama o kısa surede ki üzüntümu anlatamam, ayrıca sonra rahatladım sandım ama o korku öyle hemen geçmiyor malesef

BaEn bebislerde ensede kist oluyor ama doğuma kadar kendi kendine geçiyormuş, ense kalınlığının yuksek çıkmasına neden oluyormus tabii. İnşallah sağlıklıdır bebisin, yanlış ölçüm yapılmış ya da geçici bi durum yaşanmıştir da sağlıkla kucağına alırsın insallah

çok şükür birşey çıkmamış canım hiç kafana takma benimde 3lü testim riskli amniyosentez filan yaptırmadım canım Allah büyük arkadaşında dediği gibi bir kaç bulgu olmadığı sürece sorun yoktur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…