Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
22 Nisan son adet günün 25 mayıs erken gebelik ve kan testim negatif
22 Nisan son adet günüm 25 mayıs erken gebelik ve kan testim negatif.
29mayıs erken gebelik testi yaptıö sonuc bu sekilde. Sizce geç döllenme olabilir mi? Ya da test hatalı olabilir mi?
29mayıs erken gebelik testi yaptıö sonuc bu sekilde. Sizce geç döllenme olabilir mi? Ya da test hatalı olabilir mi? Eki Görüntüle 3434658
Eki Görüntüle 3434659
Hanımefendi kaç günde bir adet olduğunuzu bilemeyiz belirtmeniz gerekir.
Kan testini ne zaman verdiniz gecikmenin ve kaç çıktı?
Kanda çıkmayan bir şeyin idrarda çıkacagini sanmıyorum. İdrar doğrudur diyorsan tekrar kan ver varsa çıkar zaten
Hanımefendi kaç günde bir adet olduğunuzu bilemeyiz belirtmeniz gerekir.
Kan testini ne zaman verdiniz gecikmenin ve kaç çıktı?
Kanda çıkmayan bir şeyin idrarda çıkacagini sanmıyorum. İdrar doğrudur diyorsan tekrar kan ver varsa çıkar zaten
30günde bir adet oluyorum.
Gecikmemin 3.günü lan verdim sonuç düşmedi doktor negatif olduğunu söyledi sadece.
25inde hem kan hem idrar testim negatifti bugün (29mayıs) erken gebelik testim bu şekilde hanımefendi
29mayıs erken gebelik testi yaptıö sonuc bu sekilde. Sizce geç döllenme olabilir mi? Ya da test hatalı olabilir mi? Eki Görüntüle 3434658
Eki Görüntüle 3434659