22 yaşındayım ama hayatımda kimse olmadı.doğru kisi denk gelmedi bir türlü?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
Bu yıl mezun olucam.bugunlerde KPSS'ye hazırlanıyorum ama yalnızlık canımı sıkıyor artık.üniversite 3'e kadar zaten hiç istemedim hep derslerle ilgilendim kız arkadaslarımla takıldim filan ama artik beni seven deger veren bir erkek olsun istiyorum hayatimda.ama bu isler de nasip kısmet.Ama nedense umutsuzum bu konuda.hoslandıgım biri vardı.takip istegi atarak kucuk bir adim atmak istedim o da olmadı.sacma bir arayısa girdim bu aralar.bu durumumu nasıl duzeltebilirim ?

Bu yıl mezun olucam.bugunlerde KPSS'ye hazırlanıyorum ama yalnızlık canımı sıkıyor artık.üniversite 3'e kadar zaten hiç istemedim hep derslerle ilgilendim kız arkadaslarımla takıldim filan ama artik beni seven deger veren bir erkek olsun istiyorum hayatimda.ama bu isler de nasip kısmet.Ama nedense umutsuzum bu konuda.hoslandıgım biri vardı.takip istegi atarak kucuk bir adim atmak istedim o da olmadı.sacma bir arayısa girdim bu aralar.bu durumumu nasıl duzeltebilirim ?
Kuzum vakti gelince herkes herşeyi acı tatlı tecrübe ediyor ben geçen sene aşık oldum 21 yaşındayım şuan ve ahiretle dünya sınavını aynı anda yaşattı çektirmediği şey kalmamıştı şükür terketti bi kaç ay ağladım sonra sindirmeye çalıştım yaptıklarını ve şimdi kabullendim ve kendi yolumdan gidiyorum . Daha 23 yaşındasın daha iş hayatına atılacaksınız yeni yeni keşfedeceksiniz herşeyi tecrübe ediceksiniz daha durun :) inanın erkeklerden fayda gelmiyor çok istiyordum geçen sene aşık olayım olayım oldum ağzımın payınıda aldım sağolsun tüm gerçekliğiyle sevdklerimden ihanet yemeyide tecrübe edindim ağır iftiralar ağır şeyler vs. vs. tecrübe edindim umutsuz oldum yeri geldi karamsarldım ağır depresyonlar geçirdim kilo verdim ama derste aldım sonuçta yaşadığımız şeyler bize ders alıp şükretmek üzerine kurulu bir olay ders alıp kurtulduğuza şükretmeliyiz yada yaşadığımıza içtiğimize yediğimize nefesimize sağlığımıza ben bu sene şükürü öğrendim hele bu ay gördüm inanın atlatırsınız bu sıkıntınızıda mutlulukta elbet sizin kapınızıda çalar ama şikayet etmeyin su akar yolunu bulur :)

Bunun için üzülme yaşın daha 22 çok çok başındasın hayatın

etrafındaki insanlara bakarak "bu yaşa geldim hala sevgilim olmadı, normali bu değil" diye düşünme bence. demek ki olmaması gerekiyordu. demek ki doğru zaman değildi. her insan kendi normalini kendisi yaratır. senin hayatın için de olması gereken buymuş demek ki.
bir dönem ben de kafayı buna takmıştım sonra kendime gelip "gerçekten bunun için mi üzülüyorsun" diye kendime kızdım. inanır mısın en önemsemediğim aman nolursa olsun düşünmüyorum artık dediğim zaman karşıma sevgilim çıktı. şu an çok mutluyuz.
hayatta şu an önünde ne varsa onun için çabala bunu da kafana takma bence. her şeyin zamanı var. en doğru zamanda karşına "o" kişinin çıkacağına eminim :)

Sanki bir ömür geçmiş gibi davranmayın.22 yaş çoooook gençsiniz daha.Çocukluğun bir tık üstü.Ayrıca niye hayatınızda illa birini istiyorsunuz? Hayatında biri olan herkes çok mu mutlu ? yoo. E o zaman.

Evlilik zor iş, sana uyumlu olan birini bulman samanlıkta iğne arar gibi zor

22 yaşıma geri dönsem düsünücegim en son şey bı erkek olurdu. Kapasitemi zorlar deli gibi ders çalışır sevdigim isi, iyi paralar kazanıp nasıl yaparım diye kafa yorardim. Sürekli gezerdim yeni yerler görürdüm. Para biriktirdim. Workshoplara katilirdim... Keyfine yabancı diller ögrenirdim.
Burda bı çoğumuz yaşça senden büyük en iyi, en rahat, en güven üzerine kurulmuş ilişkisi olan bile sana bir ilişkin varken bütün bu üstde saydiklarimi tam olarak yapamicagini söyler...
Varsın 30 yaşında ilk sevgilin olsun ama o süre içinde sen kendini bı doyur aklında bişey kalmasın. Kendini donatki hayatına giren erkekde senin gibi donanımlı olsun. Çalış para biriktirki yarın oburgun işler ters gittiğinde kimseye muhtaç kalma

Bu konuya üzülmeye başladıysan yanlış karar verme olasılığın çokk yüksek. Akışına bırak. Doğru insan için dua et. Biri olsun için değil . 22 yaş çok taze bir yaş :) üstelik gündemde ne zaman biteceği belli olmayan bir virüs muhabbeti varken ,kpssye de hazırlanırken boşveeeeer. Hayatındaki insandan pişmanlık duymak emin ol daha yıpratıcı..

Branşınız ne bilmem ama artık KPSS ile atanmak çok zorlaştı.Şahsen 92 ile kendi şehrimde ancak atanabildim.. O yüzden bence sadece geleceğinize odaklanın şu an.22 yaş nedir ki,benim gözümde çocuksunuz hala:) Atanın,kendi ayaklarınızın üzerinde durun, sonra görün bakın kimler kimler çıkıyor karşınıza.

Son düzenleme:
bence kendini şanslı saymalısın. Valla şu anda bende isterdim hayatıma kimsenin girmemiş olmasını. Yerinde olmak isterdim

22 yas ne ki daha çok küçüksünüz
Zamana bırakın
Gezin tozun sosyalleşin
Değişik arkadaşlar ve çevre edinin
Pozitif olun.
Olur biri birgün.

benim de bugüne kadar doğru düzgün, elle tutulur bir ilişkim olmadı, 27 yaşındayım ve bir yandan ciddi şekilde yalnızlık çekerken diğer yandan da hayatıma girecek olan biriyle uğraşma düşüncesi içimi daraltıyor. kendi içimde çelişiyorum yani. ama bu kez kararlıyım, corona bitince adaylarla görüşeceğim ve elle tutulur adımlar atacağım :) tabii kendi keyfime söz dinletebilirsem her şeyden önce.

22 yaşinda doğru kisiyi aramak nedir Allah aşkina. 21 yaşima kadar (liseden beri) gayet hoşuma giden erkeklerle flort ettim, gezdim tozdum, sevgili oldum ama oturup "hayatimi bu adamla gecirebilir miyim?" Diye dusunmedim, olmadiysa ayrildik dunyanin sonu mu? Hayatimiza ilk giren kişi evlenecegimiz adam olmasi ne kadar mantikli bir iş?
Ki buna ragmen erken evlendim :) 21 yasidaydim ama evlenme amacim yoktu başta. Gelince gelince geliyor o kişi oturup beklemeyle olacak şey degil ki.

Back
X