milli piyango bileti almadan büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını beklemeye benzetiyorum.
Bu baya iyiydi.

Yani daha erkekleri duygusal bir iliski içinde hiç deneyimlememişken, birden bire dogru kisi oldugu alninda yazan biri mi cikacak ortaya ben de onu anlamiyorum.

Bir de neye göre doğru oldugunu anlayacaksin.
Ortaokul benim için kucuk bir yaşti ama lisede yavaş yavaş baslamistik karşi cinsi az bucuk tanimaya flört etmeye filan.

Hatta bir kucuk uzun iliskim bile olmuştu sagolsun baya deneyim oldum
Genel anlamda insan ilişkilerine çok önem veririm. Her insandan alacağımız şeylerin, bilgilerin derslerin olduğuna inanırım. Flörtöz de bir insanım, erkek delisi ya da erkeksiz yaşayamayan biri olarak görülebilirim belki ilk yorumumla diye çekindim açıkçası. Hatta "komik" ifadesini bıraktığınızda bir dalga mı geçeceksiniz diye korkmadım değil

.
Bir arkadaşım var mesela, benden bir yaş büyük. Hayatında daha hiç sevgilisi olmadı. Şimdi en sıradan mesajlaşmalarda dahi onlarca insana soruyor, "ne diyeyim?" diye. Aşırı kasıyor, doğal olamıyor, eline yüzüne bulaştırıyor ve ikili ilişkilerdeki tecrübesizliği insanları ondan itiyor. Yani en geç 6-7 yıl önce yaşaması gereken heyecanları şimdi yaşıyor ve yaşantısına benliğine tuhaf geliyor.
Burada da görüyoruz o tarz konular. 30'lu yaşlarda insanlar ergen gibi bakışıyor veya birinin kendisine bakmasından anlamlar çıkarıyor. Geçende yine 34 yaşında adama kalpli kağıtlarla pastayla doğum günü sürprizi yapan bir konu sahibi vardı. Hiç 30 yaş üstü yeni tanışmış insanlara uyan şeyler mi bu davranışlar?
Düzgün insanlarla karşılaşılmayabilinir, bundan daha doğal bir şey yok. Birinin sizin için doğru kişi olması zaten piyangoyu tutturmaktan da daha düşük bir ihtimal. Ama ben hiç kimseyle görüşülmemesini, insanları denememeyi, onlara şans vermemeyi saçma görüyorum. Düzgün ilişkisi olmayan insanların da bu yüzden yalnız olduğunu düşünüyorum.
Ortaokul düzeyindeki sevgililikler de komik oluyor zaten

Karşı cinsle iletişimi çözmeye çalışıyorsunuz, çocuk çocuk tripler, espriler komik komik kavgalar

Hatırlıyorum 6. sınıftaki sevgilimle aynı dershanedeydik farklı sınıflardaydık. Beni görmüş beğenmiş, çok yakın arkadaşımdan rica etmiş, öyle sevgili olduk. Ben teneffüslerde sınıfta oturup kitap okuyordum o zamanlar. Çocuk da mesaj atıyordu hadi kantine gidelim diye. İkinci teneffüste gideriz, şimdi kitap okuyorum diyordum.

"Sen beni sınıftan al", "yok, sen beni al" muhabbetleri dönüyordu. Lisede aşık oldum, 3.5 yıl boyunca aklımda o çocuk vardı ama 2 ay çıkmıştık sadece. İmkansızlığından dolayı o dönemde aklımdan uzaklaştırmak için 2 sevgilim 6-7 de flörtüm olmuştu

Ama ilk gerçek sevgilim üniversitede oldu. Ötekiler daha çocukçaydı, o yaşlara uygundu. Bu kadarcığını dahi yaşamamış insanlar, tekrar diyorum kendi çevremde gözlemlediğim kadarıyla, sonraki ilişkilerindebaşarısız ve mutsuz oluyorlar.