allah yardımcımız olsun hepimizin.22 yaşındayım bekarım ama fsh 14dü bu ay 10.75e düşmüş:) ama e2de 25 di oda 16ya düşmüş
(( yani ben bitiiyorum artık kanamam az gelıyor kendılıgımden hasta oldum ama bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum.çok üzülüyorum kahrediyorum kendimi yokmu bir tedavisi ya çok gencim daha ya bekarım çocukları çok seviyorum bütün mahallenin çocukları bütün gün bizde elalemin çocukları biele bana annemizsin sen dio ayrıca okul öncesi eğitmeniyim bu sene son senem vede derslerde sürekli beynim zonkluyor.bu hafta kreşte satajım var ona başlayacağım.çok canım yanıyor ya herkesin ewlat hasreti var ama daha ewlenmeden böyle şeylerle karşıkarşıya kalmak çok zor allaım sen yardım et yarabbim sen bize hayırlısıyla ewlatlar ver yarabbim.çok üzülüyorum ya hayat bana ağır geliyor psikolojm alt üst oldu çok yoruldum artık bukadar üzüntüden dolayı.allahımm sen bu ayırlı cuma gününün hürmetine tüm hastalara şifa ver yarabbim sen bizim gönlümüzün muradına erdir.....bana yardım edin ablalarımsenağlamamafoldumben:a015: