- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi Mevsim4747
-
Kac gun geciktiniz acaba test ne zaman yapacaksinizMerhaba, öncelikle kaybınız için üzgünüm geçmiş olsun, benim dongum 28-33 arası diyebilirim.. şimdi göğüs agrisini bilmiyorum ama mesela yumurtlama olurken bazen ağrı olur ya kasıkta filan işte o ağrı devam ederse büyük ihtimal çoğu gebe çıkıyor.. Cunki normalde yumurtlama olduğu zaman kasık ağrısı olursa bir günden fazla sürmez geçer.. Ancak geçmeyen ağrı bir işaret olabilir.. Sizin belirtiniz de göğüs ağrısı ise belki bir belirti olabilir kasık ağrısı gibi..
Benim mesela öyle oldu bu ay kask ağrım oldu yumurtlama döneminde sonra durmadı devam etti ve ben geciktim gebelik şüphem var.. İnshaAllah siz de gebesinzidir
Ben de 22 23 günde bir adet olurum .Selamlar günaydin ben adet gunlerim kisa 27 mart adetim 1 haftavar yumurtlama gunu meme ucu agrisi olmaya basladi gecen hafta agri gecti sayilir azaldi bi kac gundur ara ara oluyor test icin erken daha takvim 2hfta 3 gunluk gosteriyor dongum kisa oldugu icin 3 haftalik olunca ogreniyorum gebeligimi 4 ay once 6 haftalik bebegimi kaybetmistim acaba meme ucu agrisi ovulasyondan beri devam eden gebeligin isareti olabilirmi sizin dongulerinizi belirtilerinizi merak ettim
Sagol canim sizlamalar gecen hafta yogundu yumuttlama sonrasida devam etti son iki gundur epey azaldi azaldigi icin biraz üzüldum bakalim haftaya pazar beklenen adet sizin kac gununuz var adeteBen de 22 23 günde bir adet olurum .
Adet gününüzün gelmesini bekleyin.
Adetim gelmesine yakın karnında dolululuk hissi olur ,ağrısı olur.goğüs hassasiyetim olmuyor .
Herkesin belirtileri de farklı olur.
göğüs hassasiyeti uçlarda sızlama gibi bunlar da gebelik belirtisi.
İnşallah hamilesinizdir.
2 gün geçti canim pek umudum yok ama hayırlısı olsun artık azıcık da umud etmiyor değilimSag
Sagol canim sizlamalar gecen hafta yogundu yumuttlama sonrasida devam etti son iki gundur epey azaldi azaldigi icin biraz üzüldum bakalim haftaya pazar beklenen adet sizin kac gununuz var adete
2 gün geçti canim pek umudum yok ama hayırlısı olsun artık azıcık da umud etmiyor değilim
varsada cikar aslinda 3haftaliktir muhtemelen aslinda yapsan bitane test varsa elinde insallah vardir 2 gun gecikme bi isaret degilmi gecikirmiydin daha önceleriCikar ca
Gecikmezdi .Cikar aslinda
varsada cikar aslinda 3haftaliktir muhtemelen aslinda yapsan bitane test varsa elinde insallah vardir 2 gun gecikme bi isaret degilmi gecikirmiydin daha önceleri
Gecmis olsun canim ya kaybin icinde cok üzuldum bende kasimda 6 haftalik kaybettim kalp atisi yoktu surec epey zorlu gecti kurtaj 30 kasim 30 aralikta ilk adetimi gormustum olsun sen yine bi test yap istersen ustunden epey bi gecmis insallah vardir gonlune gore versin rabbim yas kacti bu aradaGecikmezdi .
Tüp bebek le hamile kaldım Ocak da 1 ay sonra düşük oldu .
40 gün adet görmedim .ilk adetimi 24 gün önce gördüm 2. Adet belki günü şaşabilir diyorum kendi kendime pek umutlanmak istemiyorum o yüzden
Yaşım 23Gecmis o
Gecmis olsun canim ya kaybin icinde cok üzuldum bende kasimda 6 haftalik kaybettim kalp atisi yoktu surec epey zorlu gecti kurtaj 30 kasim 30 aralikta ilk adetimi gormustum olsun sen yine bi test yap istersen ustunden epey bi gecmis insallah vardir gonlune gore versin rabbim yas kacti bu arada
Üzüldüm yasin cok genc daha rabbim buyuktur mucizeleri her zaman vardir insallah en kisa zamanda gonlune gore verir canim benimYaşım 23
3 yıllık evliyiz .
Erkek faktörüydü sorun 1 -2 tane sperm çıkıyordu normal yolla olmaz dediler . Tüp bebek denedik
Nasip olmadı
Size de çok geçmiş olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin inşallahÜzüldüm yasin cok genc daha rabbim buyuktur mucizeleri her zaman vardir insallah en kisa zamanda gonlune gore verir canim benim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?