23 günlük burnumla ilgili bir sorum olacak?

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Kızlar merhaba burnum şuan 23. Gününü yaşıyor. Şekil olarak fena değil, kalın derili bir buruna sahiptim. Okuduğum yorumlarda 1 aylık burunların daha oturmamış burun olduğunu yazıyorlar. Şuan ki halinden daha da mı kuculur zaman içinde? Burun kanatlarim daraltıldi ama burnumda şuan en esnek yer burun kanatlarim. Acaba orda ödem gitmiş mıdır yoksa zamanla orası da kuculur mu?

burun estetiğinden sonra önce kanatlar küçülür ve en son uçtaki şişlik iner diye biliyorum.

Kızlat benim kapalı teknik oldu ve burun deliklwrime hiç dokunmamıslar dısarıda hiç dikiş yok bende 10 gün oldu ameliuat olalı deliklerden biri büyük biri küçük şişlikler var masaj yap dedi ama yapmıyorum korkuyorum yanlıs bi teknik ıygularsam burun çökmesi yasayabilirmisim ama bilmiyorum suan ne yapacagımı

Kızlat benim kapalı teknik oldu ve burun deliklwrime hiç dokunmamıslar dısarıda hiç dikiş yok bende 10 gün oldu ameliuat olalı deliklerden biri büyük biri küçük şişlikler var masaj yap dedi ama yapmıyorum korkuyorum yanlıs bi teknik ıygularsam burun çökmesi yasayabilirmisim ama bilmiyorum suan ne yapacagımı
Can'ım masajı burun üstü ve ucuna uygulama sadece burnunun 2 yanına uygula

doktorunuz masajı nasıl yapacağınız ile ilgili bilgi vermedi mi?

Back
X