B BSYTEK Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 89 19 3 25 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #1 Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz
Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 720 239 23 26 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #2 BSYTEK .!.: Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz Genişletmek için tıkla... Canım bende 23+5 im benimde aynı hareketli olduğumuz zamanlar bebiş uyuyor günün çoğunu uyuyarak geçiriyor uzanırken hareket ediyorsa sıkıntı yoktur gayet normal sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
BSYTEK .!.: Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz Genişletmek için tıkla... Canım bende 23+5 im benimde aynı hareketli olduğumuz zamanlar bebiş uyuyor günün çoğunu uyuyarak geçiriyor uzanırken hareket ediyorsa sıkıntı yoktur gayet normal sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
QuinnHarley Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2016 69 39 88 30 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #3 BSYTEK .!.: Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz Genişletmek için tıkla... Selam ben de aynı şekil de daha çok uzanırken veya otururken daha çok hissediyorum zaten genel de biz hareket halindeyken uyku modunda olurlarmış
BSYTEK .!.: Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz Genişletmek için tıkla... Selam ben de aynı şekil de daha çok uzanırken veya otururken daha çok hissediyorum zaten genel de biz hareket halindeyken uyku modunda olurlarmış