- 28 Eylül 2016
- 179
- 87
- 13
- 40
- Konu Sahibi LeylaserdaR
Kızlar ben şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum. Siz kullanıyormusunuz. Doktorum herhangi bir ilaç yazmadı. Bende sormadım. Acaba unuttu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anemi çıkmadığı halde kan ilacı verdi aslında gerek duyuyorlar dediğin gibiKan ilacı vermesi lazımdı canım
Her gebeye veriyorlar Can'ım. Kan değerleri ilerleyen haftalarda düşüyor sanırım dengeliyor . Hatta Doğum yapınca başka bi kan ilacı daha veriyorlarBende anemi çıkmadığı halde kan ilacı verdi aslında gerek duyuyorlar dediğin gibi
Canım değerlerin iyiyse dr gerek görmemş olabilr. Benmde öyleydi. Bişey söylemek için değerlermi bekledi sıkıntı yok diye bişy vermedi ama ben yinede hamilelik için natural vitamin aldım. Bulantılarm geçnce kullanıcam. Sende bişeyleri eksik görürse verr zaten. Bazı doktorlarda alışkanlk haline gelmiş klasik aynı şeyleri yazıyolar. Bazıları da çok taraftar değiller ama içine sinmiyorsa başka doktorada gideblrsin. Ama şahsen bana değerlerim normlken onu bunu verse ben zaten kullanmam. Ben doktorcuğumla aynı kafadayım. Ama önemli olan senn içine sinmesi. Gebelik için multivitamin araştırabilirsinKızlar ben şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum. Siz kullanıyormusunuz. Doktorum herhangi bir ilaç yazmadı. Bende sormadım. Acaba unuttu mu
Aslında haklı olabilirsin. Değerlerimin iyi olduğunu üzerine basa basa söyledi. Gerek görmemiş olabilir.Canım değerlerin iyiyse dr gerek görmemş olabilr. Benmde öyleydi. Bişey söylemek için değerlermi bekledi sıkıntı yok diye bişy vermedi ama ben yinede hamilelik için natural vitamin aldım. Bulantılarm geçnce kullanıcam. Sende bişeyleri eksik görürse verr zaten. Bazı doktorlarda alışkanlk haline gelmiş klasik aynı şeyleri yazıyolar. Bazıları da çok taraftar değiller ama içine sinmiyorsa başka doktorada gideblrsin. Ama şahsen bana değerlerim normlken onu bunu verse ben zaten kullanmam. Ben doktorcuğumla aynı kafadayım. Ama önemli olan senn içine sinmesi. Gebelik için multivitamin araştırabilirsin
Aslında haklı olabilirsin. Değerlerimin iyi olduğunu üzerine basa basa söyledi. Gerek görmemiş olabilir.
henüz banada bir ilaç vermedi önümüzdeki hafta başlatacağını söyledi kan ilacınadaKızlar ben şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum. Siz kullanıyormusunuz. Doktorum herhangi bir ilaç yazmadı. Bende sormadım. Acaba unuttu mu
Can'ım ikili üçlü test detaylı ultrason yaptı. En son kan ve idrar tahlili yaptı. Değerlerin gayet iyi bir ay sonra görüşelim dedi. Hiç bir ilaç yazmayınca kafama takıldı benim. Baştan beri yememde içmemde sorun olmadı. Bilemiyorum ki bende.Hemen başka bir doktora git san hem kan testi yapması lazımdı. Hem hamilelik vitamini, demir ilacı, d vitamini vermesi gerekiyordu inşallah en basinda folk asit kullandın. Onun dışında sana hangi kan testlerini yaptı veya ikili ve detaylı ultrason yaptı mı?
Kan ilacı vitamin kalsiyum magnezyum. Bu haftada bunları veriyolar genelde kuzum. Bi sor istersenKızlar ben şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum. Siz kullanıyormusunuz. Doktorum herhangi bir ilaç yazmadı. Bende sormadım. Acaba unuttu mu