Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Manurol şase ve Aksef diye antibiyotik kullandım hala idrarımın bitiminde ağrı giriyor kasıklarıma en çok sol kasığıma antibiyotik ler işe yaramadı napcam ben 23 haftalığım korkuyorum
Manurol şase ve Aksef diye antibiyotik kullandım hala idrarımın bitiminde ağrı giriyor kasıklarıma en çok sol kasığıma antibiyotik ler işe yaramadı napcam ben 23 haftalığım korkuyorum
Hamişlerin hazin gecmeyen enfeksiyon sorunu. Doktorunuza sorun dut kaynatın hem suyunu icin hemde tanesini yiyin . Doktora sormadan yapmayın belirteym de bol su ve ayaklarınızı sıcak tutun
Merhaba, ben de 23 haftaligim ve sık idrara çıkma ve yanma yaşıyorum. 5. haftamda da olmuştu ama çok su içerek geçirmiştim. Şimdiki nasıl olacak bilmiyorum. Doktorum Canephron onerdi cranberry takviyesiymis. Siz atlattiniz mi?