Canım gebelikte böbrek ağrısını bilmiyorum ama söylediğin bel ağrısı böbreğe vuruyor olabilir mi. Sağlık ocağına gitsen aslında böbrek kaynaklıysa enfeksiyon filan var mı tahlilini yaparlar.Kızlar sağ kasıklarımdan böbreğie doğru yayılan belime ve bacağımı vuran çok şiddetli ağrı var genital bölgemin de sağ kısmına vuruyor ağrı hafif hafif doktora gittiğimde bebeğin iyi olduğunu söylediler ama ağrım hala geçmedi ayakta ve yürürken hafifliyor gibi hissediyorum bu durumu yaşayan var mı böbrek büyümesi veya taş düşürmesi olabilir dediler ama böbreklerime bakmadılar bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Acile gittiğimde idrar tahlili yaptılar enfeksiyon yok dediler bilmiyorum beklemiş idrar mı olması gerekiyor ama çok su içmiştim belki de o yüzden çıkmamıştır enfeksiyon varsa bile rahim ağzı uzunluğunda iyi dediler Bebek’te de hiçbir sıkıntı yok dediler ama benim ağrım hâlâ çok şiddetli bir şekilde devam ediyorCanım gebelikte böbrek ağrısını bilmiyorum ama söylediğin bel ağrısı böbreğe vuruyor olabilir mi. Sağlık ocağına gitsen aslında böbrek kaynaklıysa enfeksiyon filan var mı tahlilini yaparlar.
Ben hamileyken benimde mide tarafımda ağrı vardı bir hamilelikte ilgili değil bir hamilelikte ilgili dediler daha sonra farklı bir durumdan dolayı dahiliyeye gittim durumu anlattım ağrın olduğu zaman gelmen lazım demişti.
Yaşanılan her olumsuz durum bebeği etkilemez zaten belkide bebek büyüdüğü için baskı yapıyor. Şüphe varsa içinizde sağlık ocağındada idrar tahlilide verebiliyorsunuz ben bugün verdim baktılar. Ama çok su içmeyle alakalı olur mu bilmiyorum ben bugün idrarım yoktu doktor bol su iç ver birşey olmaz dedi.Acile gittiğimde idrar tahlili yaptılar enfeksiyon yok dediler bilmiyorum beklemiş idrar mı olması gerekiyor ama çok su içmiştim belki de o yüzden çıkmamıştır enfeksiyon varsa bile rahim ağzı uzunluğunda iyi dediler Bebek’te de hiçbir sıkıntı yok dediler ama benim ağrım hâlâ çok şiddetli bir şekilde devam ediyor
Yarın tekrar gideceğim biraz araştırdım böbrek genişlemesi oluyormuş hamilelikte acaba öyle bir şey mi diye düşündüm bir de sağ böbreğimde zaten taş vardı onu da düşürüyor olabilir miyim diye de düşünmüyor değilimYaşanılan her olumsuz durum bebeği etkilemez zaten belkide bebek büyüdüğü için baskı yapıyor. Şüphe varsa içinizde sağlık ocağındada idrar tahlilide verebiliyorsunuz ben bugün verdim baktılar. Ama çok su içmeyle alakalı olur mu bilmiyorum ben bugün idrarım yoktu doktor bol su iç ver birşey olmaz dedi.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğimİçinize şüphe düştüyse olumsuz birşey olmasada strese girersiniz dahiliye bakıyor bu duruma bildiğim kadarıyla bi görünün hem siz rahatlarsınız hem bebişi rahat bırakırsınız
Böbrek taşı düşürmede bu kadar sakin kalabileceğinizi sanmıyorum ağrısı çok kötü oluyormuş ama genişlemeyi bilemiyorum tabii.Yarın tekrar gideceğim biraz araştırdım böbrek genişlemesi oluyormuş hamilelikte acaba öyle bir şey mi diye düşündüm bir de sağ böbreğimde zaten taş vardı onu da düşürüyor olabilir miyim diye de düşünmüyor değilim
Gelmiş geçmiş olsun inşallahÇok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim
Böbrek taşı düşürmede bu kadar sakin kalabileceğinizi sanmıyorum ağrısı çok kötü oluyormuş ama genişlemeyi bilemiyorum tabii.
Teşekkür ederim inşallah kötü bir şey yokturGelmiş geçmiş olsun inşallah
İnşallah canım ama hamilelikte bu ağrılar olabilir bebek büyüyor baskı yapıyor en çok baskıyı zaten idrar yolumuza filan yapıyor. Bel ağrısı olabilir ben böbreğimin nerde olduğunu bel ağrısıyla hissetmiştim ama bel ağrısıymış böbrek değilTeşekkür ederim inşallah kötü bir şey yoktur
Doğru söylüyorsun haklısın belimin ağrısı zaten hamileliğimin başından beri vardı ama tek taraflı ve böbreğe doğru yayılan şiddetli Kıvrandıranbir ağrı olması beni korkuttu ama dediğin gibi en kısa zamanda tekrar bir doktora gideceğimİnşallah canım ama hamilelikte bu ağrılar olabilir bebek büyüyor baskı yapıyor en çok baskıyı zaten idrar yolumuza filan yapıyor. Bel ağrısı olabilir ben böbreğimin nerde olduğunu bel ağrısıyla hissetmiştim ama bel ağrısıymış böbrek değilVücudun değişiyor herşey olabilir önemli olan stres yapmadan araştırman
Sonucu bizede yaz merak ederimDoğru söylüyorsun haklısın belimin ağrısı zaten hamileliğimin başından beri vardı ama tek taraflı ve böbreğe doğru yayılan şiddetli Kıvrandıranbir ağrı olması beni korkuttu ama dediğin gibi en kısa zamanda tekrar bir doktora gideceğim
Tabiki yazarımSonucu bizede yaz merak ederim
Kız idrar testime baksana ilk 5 dk içinde ki sonuç
Benim öyle olmuştu iki böbrektete genişleme vardı bebeğim doğana kadar ilaç kullandım sonra geçer dediler doğumdan sonra geçmedi hala ağrısı var enfeksiyonla beraber ilaçlarınızı düzgün kullanırsanız bir zarar vermez bebeğeKızlar sağ kasıklarımdan böbreğie doğru yayılan belime ve bacağımı vuran çok şiddetli ağrı var genital bölgemin de sağ kısmına vuruyor ağrı hafif hafif doktora gittiğimde bebeğin iyi olduğunu söylediler ama ağrım hala geçmedi ayakta ve yürürken hafifliyor gibi hissediyorum bu durumu yaşayan var mı böbrek büyümesi veya taş düşürmesi olabilir dediler ama böbreklerime bakmadılar bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Böbrek genişlemesi tahille belli olmuyor benimki ultrasonla baktılar gördülerAcile gittiğimde idrar tahlili yaptılar enfeksiyon yok dediler bilmiyorum beklemiş idrar mı olması gerekiyor ama çok su içmiştim belki de o yüzden çıkmamıştır enfeksiyon varsa bile rahim ağzı uzunluğunda iyi dediler Bebek’te de hiçbir sıkıntı yok dediler ama benim ağrım hâlâ çok şiddetli bir şekilde devam ediyor
İnşallah canım sağlık ocağında verdim hayırlısıyla bi çıksaydı yarın çıkar sanırımRabbim inşallah mutlu haberler almayı nasip etsin Sen de sonucunu mutlaka yaz ben de merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?