Bana doktorum transferin olduğu günü birinci gün say demiştiKasık ağrım var
Bel ağrım var kabızlık var bugün transfer gününü sayarsam sekizinci günüm ama sayılmıyormuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum transferin olduğu günü birinci gün say demiştiKasık ağrım var
Bel ağrım var kabızlık var bugün transfer gününü sayarsam sekizinci günüm ama sayılmıyormuş![]()
Ee şimdi döllenmede bile 24 saat bekliyoruz ya mantıklı geldi bana sayılmaması bilemedimBana doktorum transferin olduğu günü birinci gün say demişti![]()
Bilemedim ben deEe şimdi döllenmede bile 24 saat bekliyoruz ya mantıklı geldi bana sayılmaması bilemedim![]()
9.gunum ama doktor 15.gun test istedjKaçıncı gününüzdü bugün
10 ün üzerinde olması pozitif olduğu anlamına gelmiyor mu22,9 çıktı kan sonucum![]()
Ben daha kan vermedim0.2 çıktı sonuçsizler de durum nedir inşallah olumlu olan arkadaşlar vardır
İnş güzel sonuçlar ile donersizBende bugün kan vermeye gideceğim![]()
Sonucunuz ne oldu merak ettim inş pozitiftirBende bugün kan vermeye gideceğim![]()
Şükür pozitif 179 çıktı yarın tekrar vericemSonucunuz ne oldu merak ettim inş pozitiftir
Çok sevindim benim 9.gun 22.9 çıkmıştı 7 temmuz yine veregimŞükür pozitif 179 çıktı yarın tekrar vericem
Sizin nasıl çıktı
Hadi inşallah güzel güzel artsınÇok sevindim benim 9.gun 22.9 çıkmıştı 7 temmuz yine veregim