Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 17 yaşındayım. Boyum 1.66. Before fotoğraflarında 77 kiloydum 44 bedendim. Ama after fotoğrafımda yani şuan 54 kiloyum 36 bedenim. Ben başardım sizler de yapabilirsiniz. Zayıflamak isteyen ablalarıma arkadaşlarıma herkese yardımcı olmak isterim :))))
Merhaba ben 17 yaşındayım. Boyum 1.66. Before fotoğraflarında 77 kiloydum 44 bedendim. Ama after fotoğrafımda yani şuan 54 kiloyum 36 bedenim. Ben başardım sizler de yapabilirsiniz. Zayıflamak isteyen ablalarıma arkadaşlarıma herkese yardımcı olmak isterim :)))) Eki Görüntüle 1000594
Merhaba ben 17 yaşındayım. Boyum 1.66. Before fotoğraflarında 77 kiloydum 44 bedendim. Ama after fotoğrafımda yani şuan 54 kiloyum 36 bedenim. Ben başardım sizler de yapabilirsiniz. Zayıflamak isteyen ablalarıma arkadaşlarıma herkese yardımcı olmak isterim :)))) Eki Görüntüle 1000594
Ya ben17 yasındayım 20 kilo fazlam var bi çok diyete basladım devam ettiremiyorum dısarıdan kilolu gözükmüyorum sadece basenlerim çok var bu gidişle 100 olcam yardımm edin (