• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 kilo vererek bende başaranlardanım ama 3 kilo daha versem ii olcak...........

ezgi_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
480
1
46
Bursa
evt arkadaslar ben 27 yasında 1 evlat annesiyim.kendim sağlııkçıyım ama calışmıyorum.serüvenim gecen sene martın 7 sinde basladığım spor merkezinde sıkı bir protein diyeti ve sporla 76 kilodan 3.5 ayda 60 kiloya düştüm.toplam 23 diyorum,çünkü en yüksek rakam evde 83 görmüştüm evde kendi cabamla 76 kiloyla spor kulubune yazıldım.daha sonra tatil aramazan derken sporu bıraktım fakat yeme alışkanlığımı okadar değiştirmiştimki kendimi dengeleyerek 68 düştüm.ekimde tekrar spora basladım 5 ay daha spora gittim ve bıraktım 57 olmuştum.hedefim 55 oldugu için artık ebru şallının dvdleriyle evde platese basladım.ama ınanın kilo vermm durdu .cünkü 59 57 arasında gidip geliyorum.yediklerime dikkat ediyorum ama vermeyede okadar cabalamıyorum.ama ınanın vermem gerekıyor.yanı okadar spor diyet dedim ama vücüt yasım 30 cıktı.yani yaptıklarım bosunamı anlamıyorum.umarım burda güzel arkadaslık olur .hepinizi beklerim ve uğrarım

bugün yaptıklarım bana kızacaksın fakat inan 2 3 gün sonra regl olcagım için bugün coooooooooook kaçırdım söylersem kızarsın ama dayanamıcam utanmak için yazıcam
sabah diyet usulu menemen 2 dilim kepek akmeği
ara sade limonlu soda 2 tane
cafedeydim ikindi gb tavuklu salata 6 7 çatal kaşarlı makarna
aksam evde 1 kase maydonozlu barbunya 1 dilim kepek ekmeği
sonra pilav üstü bezelye yogurt
2 muz
oğlumun 3 tane halley cikolatası
esimin 6 dilim bitterinden yedim...............
kabus gb ama bugünlük ödül günümdü.............bunların üstüne müshil hapı aldım ben böyle kilo verdim benim yaptığımı yapmayın arkadaslar ben 2 haftada bi kaçırırım ve arkasından müshil hap içerim.kendim sağlıkçıyım önermem sahsa kalmış artık

uzun zaman oldu bu diyeti yapmayalı artık yapma zamanı galiba yarın start vereryım bakalım sonuçlar nolcak hergün burdayım

bugün yediklerim
sabah diyet usulu melemen 1 ayran 1 dilim kepek ekmeği
öğlen ton balıklı salata
aksam 1 kase zeytınyağlı barbunya 1 tabak salata 1 dilim kepek ekmeği
2 bardak acık cay
2.5 lt su

hayırlara vesile olsun diyetin canım:))ah ben de pis boğazım.ağzım boş durmaz nedense.kahvaltıda ballar kaymaklar ereyağları peynir zeytin..................şekerli çay....velhasıl 57 kiloyum.5 aylık bebeğim ve 4 yaşında ikizlerim var.nasıl ara atıştırmaları bırakırım bimiyorum.ne görsem hop ağzıma.az az ama durmadan yiyorum..52 olmak istiyorum ama nasılnasıl nasıl..sana da başarılar diliyorum

hayırlara vesile olsun diyetin canım:))ah ben de pis boğazım.ağzım boş durmaz nedense.kahvaltıda ballar kaymaklar ereyağları peynir zeytin..................şekerli çay....velhasıl 57 kiloyum.5 aylık bebeğim ve 4 yaşında ikizlerim var.nasıl ara atıştırmaları bırakırım bimiyorum.ne görsem hop ağzıma.az az ama durmadan yiyorum..52 olmak istiyorum ama nasılnasıl nasıl..sana da başarılar diliyorum

canım benim onların pesinde koşturmaktan spor dersen bunun üstüne yediklerinede dikkat edersen olur be kardesim

şimdi sen 58 sin 55 olmak istiyorsun sanırım.hadi bakalım ben de 55 olsam bi.aaah aahh vücut mu kaldı 3 çocuktan sonra

bugünkü menüm
sabah 3 yumurtayla yapılmış yagsız tuzsuz omlet cok küçük peynır 1 dilim kepek ekmeği
2 acık cay
öğlen tavuklu salata
aksam yarım kase yoğurtlu konserve bezelye
2.5 lt su
sabah 58.6 gelmiştim bakalım yarın sabah kaç olcam bakıcezzzzzzzzzzzzzz

günlüğüm gunaydın sana süprizim var bugun 400 gr vererk 58.2 geldim oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

bende zayıflamak istiyorum hayatımda ilk defa 78 i gördüm ya ama ben bir yıl boyunca ataraks paxil kullandım ayrıca hipotiroidim vardı hadi tiroid ilacına başladım onu normale indirdim su an ataraksı da bıraktım kestim şimdi paxili kesmeye çalışıyorum doktor kontroliünde ne zaman tekrar 60 -59 ları görcem ey gidi ozamanlar öyle fazla gelirdi ki kilolarım şimdi sanırım ilaçlarım etkisiyle kilolu ve kötü hissetmiyorum kendimi gayret desen sıfır iştah desen süper oooof of :((((

bende zayıflamak istiyorum hayatımda ilk defa 78 i gördüm ya ama ben bir yıl boyunca ataraks paxil kullandım ayrıca hipotiroidim vardı hadi tiroid ilacına başladım onu normale indirdim su an ataraksı da bıraktım kestim şimdi paxili kesmeye çalışıyorum doktor kontroliünde ne zaman tekrar 60 -59 ları görcem ey gidi ozamanlar öyle fazla gelirdi ki kilolarım şimdi sanırım ilaçlarım etkisiyle kilolu ve kötü hissetmiyorum kendimi gayret desen sıfır iştah desen süper oooof of :((((

haplar ve hastalıklar kılo almaya neden cok oluyor

Back
X