• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Yaşındayım Kilo Vermem İçin Liste Önerisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
233
45
118
ben 23 yaşında universite öğrencisiyim artık kilolarımdan çok sıkıldım sevgili hemcinslerimmm biraz bana yardımcı olun lütfennnn destek olun belkı bu tatılde kurtulurum su kılolardan.final donemı sınavlarda o kadar yedım suan 79 kıloyum hedefım ıse 62 vermemmm lazımmm :(( mutlu olamıyorum kııı gıydıklerım olmuyor yemeyı sevıyorum ama ıs hayatına gırıcem sonraa cevremm de destek degıl:( destekkk beklıyorum buna cok ıhtıyacım varrr:(:44::53::5:

üzülme canım bak bnde cok kilo aldım ve aktarlarda xxxx adında tamamen bitkisel ve içinde 36 tane kucuk kapsullerden olusan bı ılac okadr ii geldıkı daha 5 gun oldu baslıyalı ve bel kısmımda incelme var :D en güzel yanıda iştahı kesiyo

Son düzenleyen: Moderatör:
KOlay gelsin canım...
Bir anda çok kilo verip 2. dönem arkadaşlarımı şaşırtacağım modunda olma sakın, yavaş yavaş ver. Senin yaşında bir genç kız -herhangi bir rahatsızlığı yoksa eğer- ayda 4 kiloyu çok rahat verir. Bol bol dans et evde. Yürüyüşlerini arttır, hamur ve şekerliden uzak dur, gerisi gelir...

hapla verme nıyetınde degılım xxxx kullanmstım ztn bı ara.haklısınızz ama nasıl zor gelıo sımdııı verebılmekkk :(
o kadar zamandan berı hep dıyett bıktım tabı kucuklugumden berı hep kıloluydum:(
ben yarından ıtıbaren yuruyuse baslıcammm ve sekerden hamurdan uzakk durayımm:(( streç bağlimm çıkayım yuruyuseee:P:49::49:

Son düzenleyen: Moderatör:
bir zamanlar ben de 70 kiloydum, 1 yılda 55'e indim. normal yemek, abur cuburu azaltmak ve spor ile. günde 5-6 KM yürüdüm (haftada 3-4 gün). yaptıklarım sadece bunlar emin ol :)

ben 23 yaşında universite öğrencisiyim artık kilolarımdan çok sıkıldım sevgili hemcinslerimmm biraz bana yardımcı olun lütfennnn destek olun belkı bu tatılde kurtulurum su kılolardan.final donemı sınavlarda o kadar yedım suan 79 kıloyum hedefım ıse 62 vermemmm lazımmm :(( mutlu olamıyorum kııı gıydıklerım olmuyor yemeyı sevıyorum ama ıs hayatına gırıcem sonraa cevremm de destek degıl:( destekkk beklıyorum buna cok ıhtıyacım varrr:(:44::53::5:

Merhaba dara :) bende aynı dertlerden muzdaribim. 22 yaşındayım, senin gibi üni de takmayıp yedikçe yedim :D Şimdi tatile geldim 75 kiloyum ve nasıl verecem bilmiyorum :( İsveç diyetine başlamıştım 3 gün önce 73,3e düştüm ama çok fazla kaçamak yaptığım için yürütemiyorum diyeti :( dombili kaldım resmen bu sene mezuniyetim var bide gitmeden mutlaka vermem lazım :(

Merhaba,
Ben de 7 yıl önce 9 ayda 38 kilo sağlıklı bir şekilde verdim.Hala da aynı halimdeyim.Sağlıklı ve doğru beslenme yaptığım için birçok sağlık sorunumdan da kurtuldum.Annem 62 yaşında şeker kolesterol ve tansiyon hastası olmasına rağmen 7 ayda 25 kilo sonuç aldırdım.Resmimi paylaşacaktım ama yükleyemedim.İsteyene eski halimi ve yeni halimi gönderebilirm.Hatta İzmir de iseniz canlı olarak görebilirsiniz :) Sevgiler....

$Resim 118.webp$Resim 118.webp
İşte resmim.....

geçen yıl 65.kilo 300 gr idim, bu yıl 56 kiloyum. boyum 1.58 olduğundan çok acil kilo vermem gerekiyordu.1 ayda 9 kilo vermiştim.hala 1 kilo dahi almadım.

sabah: 5 kaşık yulaf ezmesi mısır gevreği formunda.

öğlen: 1 haşlanmış patates, tuzsuz.

akşam: 5 kaşık yulaf ezmesi mısır gevreği formunda.

sınırsız çay.tatlandırıcı ile olursa çok daha iyi olur.tabi irade çok önemli ilk 5 günden sonra yiyesinizde kalmıyor.:)

geçen yıl 65.kilo 300 gr idim, bu yıl 56 kiloyum. boyum 1.58 olduğundan çok acil kilo vermem gerekiyordu.1 ayda 9 kilo vermiştim.hala 1 kilo dahi almadım.

sabah: 5 kaşık yulaf ezmesi mısır gevreği formunda.

öğlen: 1 haşlanmış patates, tuzsuz.

akşam: 5 kaşık yulaf ezmesi mısır gevreği formunda.

sınırsız çay.tatlandırıcı ile olursa çok daha iyi olur.tabi irade çok önemli ilk 5 günden sonra yiyesinizde kalmıyor.:)

canim hala devam ediyo musun bu diyete?cok az degil mi bu yiyecekler,hic ara ogun yok mu?bayilirim acliktan bu diyetle :30:

canim hala devam ediyo musun bu diyete?cok az degil mi bu yiyecekler,hic ara ogun yok mu?bayilirim acliktan bu diyetle :30:

canım her lokmayı 32 defa çiğniyorum sonra bıkıyorum zaten:) zor olan ilk 3 gün sadece irade gerekiyor.

bugün 1 hafta oldu aynı diyeti yapıyorum 2 kilo verdim.

25 Yaşındayım artık bıktım kilo vermekten :)
53 kiloyken 61 oldum boyum 1,70
.önceden spor yapardım yürüyüş yapardım şimdi hiç içimden gelmiyor yapmak
ama nisan gibi dukan diyetine başlamayı düşünüyorum .
Diyeti harfiyen uygulayan arkadaşlarım 10 kiloya yakın kilo verdiler

Back
X