23 yıl sonra tekrar anne olmanın özlemi ve heyecanıyla çok değişik bi duygu bu

suslusel

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
7
0
16
Ankara
Ben 39 yaşında 2yıllık evliyim fakat korunmama ma rağmen hamile kalamadım 19 ekimde rahim filmi çekilecek çok heyecanlıyım 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum fakat şimdiki eşimin çocuu olmadığı için bunlara onun için başvurdum işin gerçeği çocuklarımı büyütürken bende çocuktum bişey anlamadım bende özlemle heyecanla hamile haberimi almayı yüce rabbimden istiyorum lütfen benide dualarınıza katın
allah herkesin içindede benim yardımcım olsun çok heyecanlandım çok farklı bi duygu bu gerçekten şimdi anneliğin ne olduğunu anlıycam

İnşallah fazla beklemeden kolayca bebeğine kavuşursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Âmin.

Ben 39 yaşında 2yıllık evliyim fakat korunmama ma rağmen hamile kalamadım 19 ekimde rahim filmi çekilecek çok heyecanlıyım 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum fakat şimdiki eşimin çocuu olmadığı için bunlara onun için başvurdum işin gerçeği çocuklarımı büyütürken bende çocuktum bişey anlamadım bende özlemle heyecanla hamile haberimi almayı yüce rabbimden istiyorum lütfen benide dualarınıza katın
allah herkesin içindede benim yardımcım olsun çok heyecanlandım çok farklı bi duygu bu gerçekten şimdi anneliğin ne olduğunu anlıycam

inşallah tekrar anne olursun canım sen de bana dua et 2. yi istiyorum 4 aydır denedim ve adet oldum bugün 3. günüm:((( bu ay da deniycem 5. ay olacak günden güne ümidim azalmakla beraber hiç hamile kalamayacakmışım hissine de kapılıyorum.. başkalarının ettiği dualar kabul olurmuş derler.. inşallah tez zamanda anne olursun canım:):49:

arkadaşım allah seninde yüzüne bakacak sadece sabret tez zamanda seninde güzel haberlerini alacağız allah kalbine ve gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah canım arkadaşım iyi ki varsın :49:yakında senide böyle görücez:36::16:

Back
X