24. Haftada basima gelen

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Arkadaslar 24. Haftadayim. Ucaktan indim valizimi beklerken kadinin biri valizini kendine cekti. O sirada ben de egilmistim arkadaki benim valizimdi. Kadının valizi karnima carpti. Beynim durdu kadin ozur falan diledi ama dilim tutuuldu korkudan. Hemen doktora gittim ultrason cekildim uzun uzun inceledi. Bebegin esine falan bakti. Problem yok dedi. Ama benim icim rahat degil bebegin kolu bacagi yamuk olabilir mi acaba? Bir daha dr a gideyim mi?

yok ya birsey olmaz o kadardan ne kadar hizli carpti ki hem Allah korusun zarar verceek sekilde hizli carpsa sizde acidan duramazdiniz hem.doktor bakmis problem yokmus takmayin kafaniza

Merak etmeyin bir şey olmaz. Anne karnı çok güvenlidir. Geçmiş olsun.

Bence birsey olmaz, korunakli yerdeler bebisler merak etmeyin..
Ben de 32haftaligim gecenlerde esim laptop cantasini omzuna gecirmisti birden donunce karnima gecirdi resmen agir seyi. Ben de korktum.. ondan once de apartman kapisini acarken karnima carpmistim.. doktora gittigimde birsey olmaz dedi.
Siz de gorunmussunz iste,kolu bacagi da iyidir merak etmeyin :)
Ama aptal kadin yaa ne dikkatsiz insanlar var fff.. insan hassaslastikca hep bu olaylar buluyo bi de :(

Doktor zaten bisey olsa soylerdi cok gecmis olsun.
Kazalardan bile sag salim cikan hamileler var sonucta.
İnsallah birsey yoktur.

Yok canim doktor bişey yok dediyse bişey yoktur. Evham yapma ama çok dikkat et canim fazla kalmamış zaten. Böyle ufak kazalar olur genelde ;)

bir sıkıntı olacağını sanmam iyice incelemiş doktor ama içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora tekrar gösterin derim.allah korusun ya kaza geliyorum demiyor çok çok dikkatli olmak lazım :(
geçmiş olsun allah tekrarından korusun.

Aklıma geldi kadının biri kocasından şiddet görmüş srekli karnına vurmuş doğduğunda bebeğin parmağı kırıkmış böyle bişeydi sanrım o çarpmayla bebeğin bi yeri eğri olsa ilk olrsunuz:işsiz:

Yok canım bebegin suyu onu bir kalkan gibi koruyor o çarpma etkisini minimuma indiriyor

8 aylık hamile iken hastaneye ziyarete gitmiştim.. hızla karnima sedye carptilar :(
Doktor sorun yok demiş.. içiniz rahat etmediyse bir başka Dr. A görünün..

Çok geçmis olsun. Ben de geçenlerde çok fena düştüm hemen bi panik dr a koştum.
Dr çook çok agir bi travma yaşamadiğiniz sürece bebeğe hiçbir şey olmaz. Yaradan onu o kadar güzel bi yerde tam teşkilatli koruyor ki endişe etmeyin dedi.
Ama yine de biz anneler evhami daha bebişlermiz ana rahmine düştüğü anda aktifleştiriyoruz. :) elimizde değil malesef

Son düzenleme:
Bişey olmaz çocuk su dolu kesenin içinde. Sen yine de takip et. Kanama falan olursa tekrar gidersin doktora. Çok geçmiş olsun.

Canım hiç korkma , geçen bir kadın kamyon altında kalmış kıyamam vefat etmiş ama bebeğine hiçbişey olmamış almışlar hemen.(keşke annesinede bişey olmasaydı :( bu rahatlaman için söylencek bir örnek değil ama Allah onu öyle güzel koruyorki içerde.zaten suyun içinde ve çarptığı yer senin rahimin.bebek hareketinde problem yoksa kanama ağrı yoksa rahat ol lütfen.

Eğer bebeğin sağlıklıyaa herhangi bir anormal durum yoksa eli kolu yamuk olur gibi bi durum söz konusu olamaz cnm eskiden buyuklerimiz ne badireleden geciyolarmis sapa saglam doğmuşuz bak biz korkma allahin izni ile bisey olmaz insallah amaa ben olsam zehir ederdim o kadına o günü isteyerek yapmamış olsa bile ben sinirime hakim olamazdim.

Yok artik. Amniyon sivisi bebek yuzmeyi ogrensin diye bebegi cevrelemiyor.bebeginizi korumak icin var o sivi.

Cok gecmis olsun. Doktor kontrol etmis birsey yok demos birsey olmamistir bebegine merak etme canim ben karninin üstüne düseni taniyorum birsey olmadi bebegede

Hepinizden allah razi olsun. Yaradana emanet bebegim biliyorum. Ama sok yasadigim icin o sirada yamuk olup olmayacagini doktora sormak aklima gelmedi. Dediğim gibi uzun uzun inceledi zaten ben doktoru beklerken hareketini hissetmistim. Kanamam falan olmadi sukur. Desteginiz icin hepinize tesekkur ederim iyiki varsiniz

Arkadaslar 24. Haftadayim. Ucaktan indim valizimi beklerken kadinin biri valizini kendine cekti. O sirada ben de egilmistim arkadaki benim valizimdi. Kadının valizi karnima carpti. Beynim durdu kadin ozur falan diledi ama dilim tutuuldu korkudan. Hemen doktora gittim ultrason cekildim uzun uzun inceledi. Bebegin esine falan bakti. Problem yok dedi. Ama benim icim rahat degil bebegin kolu bacagi yamuk olabilir mi acaba? Bir daha dr a gideyim mi?
Merak etme birseycik olmaz. Evet hamilelik hassas ama okadarda değil. Yamuk falan olmaz allah korusun. Bir sorun olsa doktorun söylerdi.

Back
X