24.haftada geçmeyen bulantı kusma panikatak,bebeği bile isteyemiyorum....

kızlar panikatağım iyice tavan yapıyor her gün acldeyim gözlerim şişti ağlamaktan.psikiyatrim yatarak tedavi görmem gerektiğini söylüyor.ben ondan da çok korkuyorum.konyanın ilçesindeyim gidicem ne kadar yatıcam belli değil refakatçi de almıyorlarmış.ne yapmalıyım sizce.Allah sizlerden razı olsun lütfen dualarınızı eksik etmeyin

kızlar psikiyatri kliniğinde yatma konusunda bana bi fikir verin lütfen.nasıl bir ortam olur bilen var mı?çok korkuyorum.
bir de artık 7.aya girdim ama hala sadece peynir zeytin ve meyveyle besleniyorum.vitamin kan ilacı süt yoğurt et türleri tüketemiyorum.bir sürü mide,bulantı,psikiyatri ilacı alıyorum.ben gibi olan var mı? bewbeğe bir sey olur mu acaba?

allah yardımcın olsun rabbim kimseye taşıyamıcağından fazlasını vermezmiş.bende senin yaşadıklarını kısmen yaşadım.24 haftadan sonra başladı.passiflora kullanıyorum arada şu an 35 haftadayım.geceleri uyku yok inşallah bütün sıkıntılarımız doğurduktan biticek öyle düşün

canım kendi kendine aşamıyorsan doktoruna güven ve yat kliniğe.seni sürekli takip ediyorum nolduda bu hale geldin yokmu bir sebep onu ortadan kaldırmaya çalışsan

Ben de seni takip ediyorum. Hastane ortami da olsa ev ortamindan uzaklasmak farkli bir mekanda olmak iyi gelir belki. Allah'im bir an once sifa versin sana. Saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin. Ben de hamileyim benim de 5. Ayda olmama ragmen gecmeyen bulantim var ama senin halini duyunca inan kendi halimi unutuyorum. Bir an once iyiles bize guzel haberler ver.

Back
X