24 haftalik bebegimi kaybettim.

arkaoluo.doktorum dogum kntrol verdi vna.ed3tim duzene girsin die.ama hala ara kanamalarim devam edio.senin nasil.rahim filminefe cesaretim yok canim ya. aynı durumları yaşamışız ben 19 haftalık ve 23 haftalık kaybettim rahim filmi çektirmeden aslaaaaaa bebek düşünmeyinnnn birde dr. tedbir olsun diye 12. haftada dikiş atsın iki kez yanı seyi yaşamak daha zor birkaç ay öncesine kadar bende biylojikle mayıs annelerinde yazıyordumaralık 22 de erken doğum yaptıım ve bir yıl önce bugün ilk bebeğimi cennete gönderdim...ikinci adetimden sonra rahim filimi cektircem sonrası da nasip
Canim kanamalarin duzene girdimi bnm hala ara kanamalarim oluo.d

Canim kanamalarin duzene girdimi bnm hala ara kanamalarim oluo.d
girdi inşallah film de cektirdim bir sorun çıkmadı diyebilirim benim tek çarem serklaj gb duruyor. bence soğan suyu içinde parça kaldıysa soğan kürü iki hafta kanamaları arttırıyo sonra tertemiz oluyo ben ilk kaybımda kanamam durmayınca kullandım çok şükür iyi geldi

Senindemi kanamalatin vardi canim.bnmd3 hala ara kanamalarimdevam eedio.adet duzenleyici dogum kontrol flnda fayda etmedi.midemde kabul etmiyor artik inan ki.parca falab yoj diolar ama kannamam durmadi hala.adet bile olamadim ama kanama devam edio.sogan suyunu nasil yaptin canim sen bnde yapayim bari ya.

Sbu gun gozuktum cnm.hic sorun yok.sadece hormonlarim duzensizlwsmis.adwr duzenleyici verdi bi ay kullanicam bakalim.insallah duzene girer.

merhaba kızlar öncelikle bebek kaybı yaşayan herkese Allahtan sabır diliyorum. bende bundan 2 ay önce 22 haftalık bebeğimi erken doğum yaparak kaybettim içim hala yanıyor...daha öncede 8 ve 10 haftalık 2 düşüğüm vardı ama bu son olay çok ağır oldu bunu yaşamayan bilemez...hiçbir sorunum yoktu aslında çok rahat bir gebelik geçiriyordum meğer ben öyle sanıyormuşum çünkü bir sabah kalktığımda kasıklarımda hafif bir ağrı hissettim önemsemedim öğleye doğru arttı doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı herşey yolunda dedi magnezyum verdi ama doktordan döndükten sonra sancılarım daha da şiddetlendi ve kanamam başladı tekrar doktora gittiğimizde 3 cm açılman var dedi şok oldum ve ben ertesi günün sabahında normal doğum yaptım ve parça kalmasın diye birde kürtaja aldılar...hala olayın şokunu üzerimden atamadım böyle bir şey nasıl olur diye ama oldu işte. bu olaydan sonra rahim filmi çektirdim, genetik tarama testi yaptırdım kan testlerinden ne gerekliyse hepsi yapıldı ama sonuçlar temiz çıktı...bana denilen tek şey rahim ağzı yetmezliği durumuymuş ve bir sonraki gebeliğimde serklaj yapılacakmış...6 ayda korunacakmışım. bu arada bu olaydan 38 gün sonra adet gördüm ve ara kanamam hiç olmadı 6 kutu kan ilacı ve 1 kutu folik asit kullandım...son yaptırdığm kan testinde kanım iyi çıktı artık ilaç kullanmayacağım...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

arkadaşlar aynı durumları yaşamışız ben 19 haftalık ve 23 haftalık kaybettim rahim filmi çektirmeden aslaaaaaa bebek düşünmeyinnnn birde dr. tedbir olsun diye 12. haftada dikiş atsın iki kez yanı seyi yaşamak daha zor birkaç ay öncesine kadar bende biylojikle mayıs annelerinde yazıyordumaralık 22 de erken doğum yaptıım ve bir yıl önce bugün ilk bebeğimi cennete gönderdim...ikinci adetimden sonra rahim filimi cektircem sonrası da nasip

canım sende benimle aynı haftada erken doğum yapmışsın sende öncesinde kasıklarında sancı oldu mu yani herhangi bir belirti verdimi benim aslında kasıklarımda sancı vardı ama ne doktorum anladı nede ben böyle birşeyin habercisi olabileceğini düşünemedik:(

Haft
Canım Inan canımın bu kadar yapacağını düşünmemiştim.hergun hastane koridorlarında doktor kapılarındayim hep de özel e gidiyorum bulunduğum yerde gitmediğim Dr kalmadı. Tamamı yeterki ilgiyi göstermiyor.duusn sana kan ilacı vb verelim dedi.recetryi aldım eczaneye gittim.sacede magnezyum vermis.soyledigi ilaçları yazmayı unutmus ve bu özel bir hastanenin Dru.simd8 sadece pruloton denilen igneyi yapıyorum haftada bir.on7n dışında kanamam akintim.decam ediyor. Ben de yataktayim duş bilr almiyorum.belki bu kadar uyanmak sa iyi değildir ama ayağa kalkınca akintim başlıyor.

Canım nasılsın inşallah herşey yolundadır.Merak ettim seni

Back
X