Doğuma Hazırlık 24 haftalık gebelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mahomelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
90
47
38
32
Merhaba kızlar
Şu an 24+2 günlük hamileyim.minik bir kızım olacak Allah'ın izniyle.bu üçüncü hamileliğim. Bir oğlum bir de kızım var.
Bu hamilelikte bebek oynadığı zaman çok aşağıda hissediyorum hatta bir an çıkacakmış gibi hissediyorum
Diğer iki hamileliğim de hiç böyle şeyler yaşamadım sizin bebisler nasıl hareketleri nasıl görüşlerinizi tecrübelerinizi duymak isterim

Benim ilk hamileligim 24+0 şuan. Hareketlerini göbek deligimin etrafinda hissediyorum genelde. Bazen daha asagilardada hissediyorum. Doktorum herseyin normal olduğunu söyledi. 1-2 ay once biraz aşağıda duruyor ama önemli değil demisti bende cok durmadim ustunde

Benimde 2 . Gebeliğim ve bende o haftalarda çok aşağıdan hissediyordum. Hala da ara ara hissediyorum. Doktor bir problem görmemişti. 25-26. Haftada çıkar yukarı demişti

Bende aynı durumu yaşamıştım doktoruma söyledim ultrasona baktı hersey normal çok ayakta durma uzanıp dinlen dedi bende öyle yaptım geçti.

Benimde 2 . Gebeliğim ve bende o haftalarda çok aşağıdan hissediyordum. Hala da ara ara hissediyorum. Doktor bir problem görmemişti. 25-26. Haftada çıkar yukarı demişti
İnşallah miniğim De çıkar yukarı. Ara ara agrida yapıyor vurması çok nadir yukarıda hissediyorum

Benim doktorum yeri gayet güzel dedi ama inanılmaz rahatsız ediyor. Ya resmen afedersiniz ama vajinam da hissediyorum inanılmaz bir şey

Bende aynı durumu yaşamıştım doktoruma söyledim ultrasona baktı hersey normal çok ayakta durma uzanıp dinlen dedi bende öyle yaptım geçti.
Bende çok uzanıyorum ama bazen basım ağrıyor çok uzanirsam.bir an önce miniğim yukarı ciksada rahatlasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…