24 haftalık gebeyim suyum bitmeye gelmiş varmı aynı durumu yaşayan

nelgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
17
0
36
Kayseri
Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim 2 gün önce kontrolüm vardı bebeğimin suyu bitmeye gelmiş idrarda enfeksiyon fln yok kontrolde 23+4 idi ama ultrason sonucu 24+1 yazıyodu bebek beslenemiyo dedi pıhtılaşma dedi plasentayla ilgili bi durummuş sanırım oksapar iğne verdi sabah akşam kullanıyorum 60 tane 1 ay boyunca vurulacam bide genetik test istedi onu yaptırdık 10 günden sonuçlanacak benzer durumla karşılaşan varmı ne gibi sorunlar olabilir korkmalımıyım düzelirmi lütfen aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olsun

cnm bol su tüketmelisin su hamilelik dostu.Amnios sıvısı azalabilirde çoğalabilirde zamanla beslenmeye calış neden yemiosun ki bulantı falan mı var yoksa hala kendin için değil bebek için yemelisin az az öğünleri fazla tutmalısın geçmiş olsun inş bi sorun çıkmaz unutma günde 2,5 lt su şaşal kullanmayı dene öyle rahat oluo

yemek yiyorum canım iştahım çok iyi ama damarda pıhtı olmuş galiba tıkanıklık yapmış bebeğe besin gitmemeiş iğneler kanı cıvıtıp pıhtıyı engellemek içinmiş günde 2.5 litre su içiyorum 400 ml süt 1 şişe de madensuyu

coraspin öneriyolar bide cnm doktoruna bi danışabilirsin kanı sulandırıyor damarları açıyor bi yakınım doğuma kdr coraspin kullandı kan pıhtılaşması vardı allah şifa versin sanada dkkt et kendine

erken doğum riskim varmış gözetim altında olmam gerekiyormuş kontroller 2 haftada 1 olcak galiba
detaylı usg de plasenta normalden büyük dedi bebeğimin dawn sendromu olma ihtimali varmış bide normalin altında doğarmış kilosu 2,5 altında olurmuş zayıf bi bebek olcakmış
insan bunları bile bile moralini bozmadan nasıl durur bilemiyorum Allaha bırakıyorum artık ne olucaksa o nasıl isterse öyle olucak.

Canım geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Ben ilk bebeğimde 8 haftalıkken düşük yaşadığım için doktor coraspin başlattı bu gbeliğimde, hergün 1 tane içiyorum. 30 haftaya kadar dedi doktorum. Kanı sulandırıyormuş, bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyormuş. İğne sanırım pıhtılaşma sorunu olanlar için veriliyor. Bence moralini bozma, bebeğin şuan seninle, pıhtıaşma sorunu olanlarda daha erken zamanlarda düşük yaşıyorlar genelde benim gördüğüm kadarıyla.

O anlatılan kötü şeyleri de dinleme. Gelen herşey Rabbimden, down olabilir demiş doktorun ama sana kesinlik veremez. Nice öle olabilir deyipde sağlıklı doğuyor bebekler. Hiç moralini bozma, bebeğin sağlıkla sıhhatle doğacak Rabbimin izniyle.

Birde aklına geldikçe bebeğin sağlıklı sıhhatli olması için Ya Musavvir çek.

sağol canım moral verdin allah razı olsun inşallah sağlıkla kucağıma alırım oğlumu.

Merhaba canım. Geçmiş olsun demek istemiyorum, Allah'ın izniyle geçecek inşallah hiç merak etme.
Malesef su azalması için yapılabilecek pek bir şey yok çünkü o suyu vücudun üretiyor. sen bolca su içip, dinlenerek ve dua ederek bu duruma yardımcı olabilirsin. Suyun yarına da artabilir, dedim ya bünye meselesi.
Bir de Dr una bravo valla. Gebelik esnasında pıhtılaşmayı herkes farkedemiyor malesef. Drun iyi bir Dr Muş demekki. Ona güvenebilirsin imajı doğdu bende. Hatta Ankara'da yaşıyorsan adını verebilir misin? ben de gitmek isterim canım.
Bebeğin kilosu için de üzülme 1800 g olan bebekleri küvöze bile almadıklarını biliyorum sağlıklı bir şekilde kendi başına yaşayabilir diye 1,5 kg falan olsa yeter canım. Sadece 27-28. Haftadan sonra erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğne yaptırmanı tavsiye ederim mutlaka.
Canım hep iyi düşün iyi olsun. Allah yardımcın olsun

Bir de canım verdiği iğne coraspinden daha etkili. İçin rahat olsun. İdrarına da bakmış. Şimdilik yapılabilecek her şeyi yapmış görünüyor dr un.
Moralini yüksek tutmaya çalış tatlım

ben iki düşükten sonra şimdi 3.hamileliğim.ilk ikisi pıhtılaşma yüzünden 8 haftalıkken düştü.şimdi hergün bebe aspirini ve oksapar iğne kullanıyoırum.24.haftadayım.bu kadar geç tanı koyulduğunu duymamıştım daha önce.ama düzenli bir şekilde vurul.çok etkili bir iğnedir.şimdiye kadar normal gittiyse yani farkedilen bir durumsa Allahın izni ile besler bebeğini.hiç korkma bende geç öğrenmiştim hamile olduğumu erken başlamam lazımdı o iğneye geç başladım ama çok şükür allah ömür verecekse oluyor.içini ferah tut canım güzel haberlerini alırız inşallah..

canım ne güzel demişsin sağolasın geçicek inşallah
canım normal bi doktora gitmedim düşük riskli doğumla ilgilenen bi doktor bizmkisi herşey normal olsada ona gitmek istedim işinde çok iyi bencede zaten yüzüne bakınca güven veriyor bu durumda bile normal doğum dedi ya nasıl rahatladım hemen sezeryan olur demedi
kayseride yaşıyorum canım dr.um zeki yılmaz :)
yarın ko0ntrole gidicem inşallah herşey yolundadır annem de bana rahat olmamı söyledi en küçük kardeşim 1800 doğmuş dediğin gibi ve gayet sağlıklı bi problem olmadı hiç
evet iğneyi doktor sölücek sanırım yarın konuşuruz ayrıntılı bi şekilde Allah hepimizin yardımcısı olsun canım sağolasın ilgilendiğin için

Bir de canım verdiği iğne coraspinden daha etkili. İçin rahat olsun. İdrarına da bakmış. Şimdilik yapılabilecek her şeyi yapmış görünüyor dr un.
Moralini yüksek tutmaya çalış tatlım
sağol tatlım moralim düzeldi şükür daha iyi düşünüyorum artık inşallah iyi olucak :)

benim önceki haftalarda hiç bi problem olmadı canım birden çıktı bu sorun anlayamadık tabi allahtan geç olmadan anlamışız 1 aylık sabah akşam yazdı iğneyi ama zor oluyo kolaarım biraz morardı şişti fln inşallah iyiye giderde en azından günde 1 e düşürür iğneyi
inşallah güzel haberler de vericem canım ilgilendiğin için çok sağol

dün kontrole gittik iğne vuruluyorum ama suyumda artma olmamış biraz daha azalmış bebeğin gelişimi düzelmiş ama su daha da azalırsa erken doğuma alacaz dedi
861 gr 37 cm olmuş 2 hafta sonra tekrar gidicez su dahada azalıyorsa doğumu konuşacaz sanırım inşallah biraz daha dayanır bebeğim.

allah yardımcın olsun cnm dayanıcak bebeğn mrk etme iyi şeyler düşün iyi olsun daha çok minik annesi brz daha büyüsün

nelgun merhaba topikte gezerken suyum azalmış kelimesini görür görmez yazmak istedim.benim de 29.haftamdan sonra suyum hep azdı.her hafta kontrole gitmiştim.33 hftamda da celeston ciğer geliştirici iğne yapmıştı dr um erken doğum riskine karşı.sakın moralini bozma.her an acaba kötü bişey olr mu diye düşünüyordum.ama moralini yüksek tut.şimdi çok sağlıklı bir kızım var.şu ana kadar da hiçbir problem yasamadım.su için dışarıdan yapabileceğin hiçbir sey yok.ama aklıına kötü şeyler de getirme lütfen.her sey çok güzel olacak merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…