24 haftalik olduk.ve artik muzik dinleme zamanimiz geldi bence. Önerilerinizi bekliyoruz :)

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
Arkadaşlar minigim artık beni duyabiliyor seslere tepki verebiliyor . bende artık zamanının geldiğini düşünerek yavaştan muzik dinletmek istiyorum.

Hem dış dünyaya adapte olabilmesi icin hemde orda sıkılmasın tek başına

Ben muzik listemi komple değiştiriyorum. Liste suan boş. Bi tek

Beethoven - Moonlight Sonata

Var listemde.

Sizlerden de önerilerinizi bekliyorum.

Özellikle sakin muzik arıyorum korkup irkilmesin diye.

Şimdiden teşekkür ediyorum

Bizdee 27 haftalık olduk :))) Canım youtubede anne karnında bebeğe klasik müzik yaz ilk çıkanı dinlet mozartin . Benim kuzu her dinlediğinde coşuyor yorumlarida okursan süper bişey olduğunu anlarsın . Sende benim gibi nisan annesisin MasALLAH :))

Ben bugün korktum uyandığımda n beri hiç tepmedi beni. ablamdan rica ettim muzik açması icin.

Beyonce den broken Hard. ... Şarkısını açtı. Bizimki pit pit başladı tekmeye.

Şimdi bunu fark edince durur muyum ben.

Bakıyorum hemen.

Nisan degilde mayıs annesi olmak isterdim ne yalan soyliyim .

MasALLAH ona :) bende mayıs isterdim çünkü bende mayısta doğdum :) belki benim kiz martta bile doğabilir çünkü 04 nisan bdt :)

Bebeği zekasını gelistinklasik mzik dyer yaziyr . Fotoda ultrason resmi var hatta

MasALLAH ona :) bende mayıs isterdim çünkü bende mayısta doğdum :) belki benim kiz martta bile doğabilir çünkü 04 nisan bdt :)

Müziği indirdim canım geceler olmasın bundan sonra çok teşekkür ettim

Birsey sorcam ya.

Son adet tarihine göre 25 nisan doğum zamanı. 19 temmuz.

Ama temeli atıldığı güne göre 10 mayıs. 1 ağustos.

Şimdi hangisi doğru ?

Canım benimde ultrasonda farklı çıkıyor sürekli . Hep son adet tarihine göre söyleyeceksin . Son adet tarihinin ilk gününü kabul ediyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…