24 haftalıkta erken doğum tehdidi

• Konu Sahibi Konu Sahibi bal-do
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bal-do

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba 24 haftalık hamileyim ve bir kaç gün önce plesantanın aşağıda olduğunu öğrendim ve çok canım sıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum bu durum renkli ultrasonda ortaya çıktı ve karnımın alt kısmında hafif ağrılar hissediyorum çalıştığım için çok fazla dinlenme şansım yok ikinci hamileliğim ve 21 aylık bir oğlum daha var mümkün olduğunca kendimi yormuyorum kanamam felan yok çok şükür ama karnımın alt kısmında şişlik ağırlık var hissediyorum lütfen bu durumda olan varsa benle paylaşsın 22 sine kadar dr bekliyelim dedi ozaman tekrar muayene olucam

günaydın canım ıns hersey yolunda cıkar bende de dun aksamdan berı kasıklrım agrı ve sertlık var ben normal dıye bılıyodum demek erken doguma sebeb verıormus bende hemen doktora gıtmelıyım mı buarad 27 haftalık olduk

genelde erken dogum riski oldumu dr. yatip dinlen der bence sen karar vermelisin isinmi yoksa bebisinmi önemli.allah yardimcin olsun bebegin ins. vaktinde gelir.

bnm plesantada asağıda cıktı..doktor 20 haftaya kadar yukarı cıkmasını bekliyor..bnmde kasıklarımda şişlik ve ağrı var..eğer yukarı cıkmazsa kanama yapar dedi..ama erken doğumdan hiç bahsetmedi..bence evde yatma imkanarı yarat ve bool bol dinlen...sonucta işlerimiz bebeklerimizden daha önemli deil.cok gecmiş olsun :)

arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim ve 24 haftada renkli ultrasona girdiğimde bebeğin eşinin önde olduğu tespit edildi ve bugüne kadar rutin kontrollerimde bu durum anlaşılamamıştı dr um on gün sonra gel yine bakalım dedi bugün yine gidicem dr umarım herşey normale dönmüştür benim anlamadığım acaba sürekli bu durumun takibi renkli ultrasonlamı mı yapılacak yani bu durum rutin kontrollereimizin yapıldığı ultrason cihazlarında anlaşılamazmıbenneyaptımki

Anlaşılır tabiki, sizinki tesadüfen renkli ultrasonda görünlüş, daha evvel diğer usg de görülmemesinin sebebi belkide bebeğin eşi daha yeni öne geçmiştir... Ama doğuma kadar tekrar yukarı çıkabilir diye biliyorum...

arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim ve bebeğin eşinin yani plasentanın önde olduğu tespit edildi 4 gün önce kontrolde biraz daha yukarı çıkmıştı ama yine öndeydi kanama olduğu taktirde sezeryana alıcaklar böyle bir durum yaşamış veya duymuş olan varmı içinizde endişeliyim ve birileriyle paylaşmaya ihtiyacım var bir oğlum daha var bu ikinci gebeliğim oda 21 aylık daha çok ufak nekadar dikkat etsemde zaman zaman kucağıma alıyorum aynı zamanda çalışıyorumda tabi yorucu bir iş değil bütün gün oturuyorum. benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Canim Ya Inan Bilgim Yok Ama Endişelerini Okuyunca Yazmak Istedim.inşallah Rabbim Zamaninda Doğum Nasip Eder Tatlimm.ama şunu Da Söyleyeyim Amann Ağir Kaldirmamaya Dikkat Et Bak çalişiyosun Da ...inşallahhh Herşey Yoluna Girer

ah cnm bu konuda sana en aydınlatıcı bilgiyi dr verir
istirahat etmen lazım tabi
yokmu bebeğe bakacak kimse

canım bızım arkadsınınkıde oyleydı kanamları falan oldu ama sımdı dogdu ve cok saglıklı dıkat et sende o sureklı dınlendı sende kendını fazla yorma allah kucagına almayı nasıp etsın canımm

Bende yazmak istedim, böyle bir şey daha önce duymadım.
Ama mutlaka iyi dinlen ve oğlunu kaldırmamaya çalış.
Mutlaka bunların etkisi oluyordur.
Masabaşı çalışıyorum demişsin, bende öyleyim ama öğleden sonra acayip tansiyonum düşüyor.
Biz kendimizi yorulmuyor sansak da, öyle olmuyor işte. Arada mola alıpi dinlenmeye çalış, uzan 15-20 dk.

1.trimesterde bende yaşadım daha sonra bu durum düzeldi çok şükür.çok fazla kendini yormamaya eğilerek bişey almamaya özelliklede karnına bası uygulucak şeylerden (kucağına bişey almak bişeyler taşımaktan) kaçınman gerekli..dilerim seninde benimki gibi olur düzelir ve bu stresten kurtulursun.Sağlıcakla kalın bebişinle:)

Arkadaşlar ben 32 haftalık gebeyim ve plasentanın bir ucu bebeğin önüne geçmiş fakat normal doğmasını dahi engellemiyor bu haftadaki kontrolde bebeğin başı aşağıdaydı tabi buda gayet normal dedi dr ama ben bebeği çok aşağıda hissediyorum ve çatı kısmında çok ağrılar oluyor bunun nedenini ve bu şikayetlerde olanınız varmı çok merak ediyorum özellikle geceleri çok oluyor kalktığımda yürümekte zorluk çekiyorum çatı kemiğinde sağ ve solda ağrısı olan varmııııı yardım mmmmmm

Erken doğum belirtisi olabilir. Doktoruna bilgi versen iyi olacağını düşünüyorum.

mrblar benimde eşim şuanda hastanede yatıyor. adet tarihine göre 24hafta + 1 gün gibi ,
ikiz gebelik bebekler 3 gün önce 666gr ve 616gr dı. rahim ağzı açıldığı için heran suyu gelebilir ve doğum olabilir diyorlar. (hastanede yatışta - serum ve iğneler yapılıyor.)

Son düzenleme:
Back
X