- 10 Nisan 2014
- 445
- 269
- 103
- 33
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Merhaba güzel bayanlarrr...
Biliyorum yaşım çok değil ama yıllar sevgilim yok
Eli yüzü fiziği boyu posu düzgünde bir kızım.. Erkeklerin ilgisini çekiyorum fakat henüz beğendiğim biriyle ilerisi olmadı.
Konuşuyorum çocukla 2 gün iyi 3. gün bakıyorum foss.Başı var sonu yok...
Zaten hepsi abazan bakıyorum hemen cinselliğe bağlıyolar..2 gün sonra ben evlilik düşünmüyorum diyolar.
Nolucak benim bu bahtsiz bedeviliğim. Ciddi ilişki istiyorum arkadaşım bunu başta söylediğim için mi kaybediyorum nedir yani
Artık kısmet açma duları mı dersin, üstümde büyümü niye böyle diye düşünceler sardı beni araştırmalara başladım.
Kısmet açma için napabilirim.
Pendikte Ülkü ana var duydunuz mu çok iyi diyolar falcı gibi birisi. Muhtemelen oraya gidip baktırıcam
Başka önerisi olan var mıı kızlarrrr
Evt sımdılı ılıskıler hep cınsellıge donuyor maalesefMerhaba güzel bayanlarrr...
Biliyorum yaşım çok değil ama yıllar sevgilim yok
Eli yüzü fiziği boyu posu düzgünde bir kızım.. Erkeklerin ilgisini çekiyorum fakat henüz beğendiğim biriyle ilerisi olmadı.
Konuşuyorum çocukla 2 gün iyi 3. gün bakıyorum foss.Başı var sonu yok...
Zaten hepsi abazan bakıyorum hemen cinselliğe bağlıyolar..2 gün sonra ben evlilik düşünmüyorum diyolar.
Nolucak benim bu bahtsiz bedeviliğim. Ciddi ilişki istiyorum arkadaşım bunu başta söylediğim için mi kaybediyorum nedir yani
Artık kısmet açma duları mı dersin, üstümde büyümü niye böyle diye düşünceler sardı beni araştırmalara başladım.
Kısmet açma için napabilirim.
Pendikte Ülkü ana var duydunuz mu çok iyi diyolar falcı gibi birisi. Muhtemelen oraya gidip baktırıcam
Başka önerisi olan var mıı kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?