24 OLDUM Bİ DİKİŞ TUTURAMADIM KISMETSİZLİK :(

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
33
Merhaba güzel bayanlarrr...

Biliyorum yaşım çok değil ama yıllar sevgilim yok
Eli yüzü fiziği boyu posu düzgünde bir kızım.. Erkeklerin ilgisini çekiyorum fakat henüz beğendiğim biriyle ilerisi olmadı.
Konuşuyorum çocukla 2 gün iyi 3. gün bakıyorum foss. Başı var sonu yok...
Zaten hepsi abazan bakıyorum hemen cinselliğe bağlıyolar.. 2 gün sonra ben evlilik düşünmüyorum diyolar.
Nolucak benim bu bahtsiz bedeviliğim. Ciddi ilişki istiyorum arkadaşım bunu başta söylediğim için mi kaybediyorum nedir yani
Artık kısmet açma duları mı dersin, üstümde büyümü niye böyle diye düşünceler sardı beni araştırmalara başladım.
Kısmet açma için napabilirim.
Pendikte Ülkü ana var duydunuz mu çok iyi diyolar falcı gibi birisi. Muhtemelen oraya gidip baktırıcam
Başka önerisi olan var mıı kızlarrrr

sen dua etsene şu Ramazan ayında bide falla mı uğraşcaksın. ramazan ayını geçtim bide faldan medet mi umulur.. Dua et sabret bekle. evde kalmış değilsin

Etrafınıza verdiğiniz enerji ile alakalı olabilir.
Sert bir bakışınız vs olabilir. Şimdiki erkekler hemen cinselliğe bağlıyorlar. Buna müsade etmemek sizin elinizde. 2 gün sonra ben evlilik düşünmüyorum lafıı söylettirecek ortam oluşması sağlıklı değil bence. Herşeyde bir hayır vardır.
Bence kendinizi bu konuda sıkboğaz ederek olsun olsun diyerek kötüyü çağırmayın derim.

Kaderinle oynama.
Boşver bırak.
Ciddi değil diye başlaman hata akışına bırak.
Nasipse olur de geç.
Nasipten öte geçemezsin.

24 yaşında evlilik için falcılara para mı kaptıracaksın ? Yapma allahaşkına hem de bu mübarek günlerde ..

Evt sımdılı ılıskıler hep cınsellıge donuyor maalesef beklıyeceksın canım hayalındakı ınsan cıkana kadar acele etme

Bazı insanların kısmeti geç açılır. Önemli olan düzgün birini bulmak Yoksa sokak erkek dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…