Bebek Beslenmesi 24 saat gaz sancisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sonsuzaskkk

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
7.414
45.729
498
Selam kizlar bebisim 3 aylik ve 24 saat gaz sikintisi yuzunden uyuyamiyor surekli besikde sallamam lazim ve bu sallama sadece uyuyana kadar degil uyuduktan sonrada cunku sallamazsam uyanip bagiriyo gecede ayni bu sekilde aglama nobetleri yok sadece dalarak uyuyamiyor benim gibi 24 saat gaz sancili bebisi olan varmi neler yapiyorsunuz? bu arada biogaia zinco nurse harveys... bitki caylari denedim hala ayni son 3 gundur azcik olan duzenide bozuldu psikolojik ve bedenen cok yorgunum hatta bazen o kadar kotu oluyorumki neden cocuk yaptim diyorum :( sizce ne zamanbiter bu sıkınti

Ah canım ya sabırlar dilerim sana cok zor benim uçuncu cocugum ve ucundede ayni sikıntilari yasadim oyle biseyki bu gaz benim cocuguma cok iyi gelen bisey seninkinde ise yaramiyor :( ilkinde metsille oyle boyle atlattik o kaka bile yapamiyordu ikincide sabsimlex damlayla atlattik ucuncu suan 5 aylik tamamen cok sukur gaz olayi bitti onuda nurse harveysle atlattik.Degismeyen tek gercek varki senin beslenme duzenin cok onemli canim bunu gozden gecir kimi doktor anne herseyi yiyebilir diyor kimide bazi seyleri yememesi gerek bencede mesela sana normalde gaz yapanlar bebeginede yapiyor bana taze fasulye cok gaz yapar suan yedigimdede bebegime yapiyor.üç cocugumda benim gozlemim 3.ay gazda doruk noktasi oyle bir artiyorki sanirim buyume ataģinada denk geliyor 4.ayda azalıp 5. ayda tamamen yok oluyor.sen cok sakin olmalisin bu gecici bir surec rabbim baska saglik sorunu vermesin yarim kundak yaptim bir zaman bak bunun faydasi oldu uykuya rahat geciyordu sakinlestirici muzik devamli acik biraktim her turlusunu indirdim fon makinasindan tut klasik muzige kadar.bol bol rezene ve humana still tea ictim hala iciyorum ve cok su iciyorum.Lohusaligimi cok agir gecirdim ufak bir depresyon yasadim ogunler gectiyse dedim gaz hayli hayli gecer gecti.Lutfen umutlu ol moralini bozma gececek duzelecek Allahın izniyle

Ah canım ya sabırlar dilerim sana cok zor benim uçuncu cocugum ve ucundede ayni sikıntilari yasadim oyle biseyki bu gaz benim cocuguma cok iyi gelen bisey seninkinde ise yaramiyor :KK43: ilkinde metsille oyle boyle atlattik o kaka bile yapamiyordu ikincide sabsimlex damlayla atlattik ucuncu suan 5 aylik tamamen cok sukur gaz olayi bitti onuda nurse harveysle atlattik.Degismeyen tek gercek varki senin beslenme duzenin cok onemli canim bunu gozden gecir kimi doktor anne herseyi yiyebilir diyor kimide bazi seyleri yememesi gerek bencede mesela sana normalde gaz yapanlar bebeginede yapiyor bana taze fasulye cok gaz yapar suan yedigimdede bebegime yapiyor.üç cocugumda benim gozlemim 3.ay gazda doruk noktasi oyle bir artiyorki sanirim buyume ataģinada denk geliyor 4.ayda azalıp 5. ayda tamamen yok oluyor.sen cok sakin olmalisin bu gecici bir surec rabbim baska saglik sorunu vermesin yarim kundak yaptim bir zaman bak bunun faydasi oldu uykuya rahat geciyordu sakinlestirici muzik devamli acik biraktim her turlusunu indirdim fon makinasindan tut klasik muzige kadar.bol bol rezene ve humana still tea ictim hala iciyorum ve cok su iciyorum.Lohusaligimi cok agir gecirdim ufak bir depresyon yasadim ogunler gectiyse dedim gaz hayli hayli gecer gecti.Lutfen umutlu ol moralini bozma gececek duzelecek Allahın izniyle
Canim mesaj icin tesekkurler ama artik oyle bir noktaya geldimki bunaldim biktim cocuk surekli mizmiz uyku yok yeme yok delircem gecicek diye umudum vardi ama gececegine daha da artiyor 3 ay oldu daha beter oldu Allahtan umid kesilmez ama bilemiyorum artik :( :(

Back
X