Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar.Bugün dr sezeryan tarihini kararlaştırırken bana söylediği söz PAZAR GÜNÜ ANNE OLUYORSUN!!!! Nasıl bi heyecan nasıl güzel bi cümle.Çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim.Şimdiden benim ve oğluşum için dua edin olurmu teyzelerii??????
canım hayırlı olsun :teytey:bebişine kavusuyorsun demek cok güzel bir duygu olması lazım cok merak edıyorum ben bu duyguyu biz bebek isteyenler için dua edermısın ben senın için edecegım allahım hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasip etsin canım aminnnnnnnnnnn
canım hayırlı olsun :teytey:bebişine kavusuyorsun demek cok güzel bir duygu olması lazım cok merak edıyorum ben bu duyguyu biz bebek isteyenler için dua edermısın ben senın için edecegım allahım hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasip etsin canım aminnnnnnnnnnn
CAnım teşekkür ederim.Etmezmiyim hiç sanada dua ederim Allahım en kısa zamanda nasip etsin tatlım.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri duam bu isteyen herkese Allahım nasip etsin.
neyse canim ya bebegin saglikli dogsun da ne yapacaksin bebeklerimiz icin hersey
bende acilen sezaryen olmustum 24 saat sanci cektim ve acilen sezaryen aldirlar acilmadi olmadi sadece 5 parmak acilma vardi ondan sonra cok kotu oldum bebek zarar gorcek ve sizde dedi o zaman sezaryen aldirlar sonra