24 Şubat Sabahı Anne Oluyorum :))

ay_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2006
57
0
86
İzmir
Selam kızlar.Bugün dr sezeryan tarihini kararlaştırırken bana söylediği söz PAZAR GÜNÜ ANNE OLUYORSUN!!!! Nasıl bi heyecan nasıl güzel bi cümle.Çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim.Şimdiden benim ve oğluşum için dua edin olurmu teyzelerii??????

Allah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin çok güzel bi duygu en kısa zamanda bizlerede nasip etsin

canım hayırlı olsun :teytey:bebişine kavusuyorsun demek cok güzel bir duygu olması lazım cok merak edıyorum ben bu duyguyu biz bebek isteyenler için dua edermısın ben senın için edecegım allahım hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasip etsin canım aminnnnnnnnnnn

canım hayırlı olsun :teytey:bebişine kavusuyorsun demek cok güzel bir duygu olması lazım cok merak edıyorum ben bu duyguyu biz bebek isteyenler için dua edermısın ben senın için edecegım allahım hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasip etsin canım aminnnnnnnnnnn

CAnım teşekkür ederim.Etmezmiyim hiç sanada dua ederim Allahım en kısa zamanda nasip etsin tatlım.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri duam bu isteyen herkese Allahım nasip etsin.

neyse canim ya bebegin saglikli dogsun da ne yapacaksin bebeklerimiz icin hersey
bende acilen sezaryen olmustum 24 saat sanci cektim ve acilen sezaryen aldirlar acilmadi olmadi sadece 5 parmak acilma vardi ondan sonra cok kotu oldum bebek zarar gorcek ve sizde dedi o zaman sezaryen aldirlar sonra

Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin bir avazda kurtulursun insallah canim..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Ben çok heyecanlıyım düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.Birazda korkuyorum ameliyattan.Ogün neler olur bilmiyorum.

Back
X