24 şur tekniği

dilhusar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
293
3
118
İstanbul
bugün bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.8 haftalık hamileydim.6.haftanın sonlarında kanamam oldu ama o akşam bebeğin kalbi atıyordu.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.bu işlem için 3 kez yumurta toplattık.18-17-18 yumurta toplandı.4-5-6 embriyo oldu.bunlara pgt yapıldı.önce translakasyondan 8 embriyo sağlam çıktı.bunlar 9lu taramaya girdi 1 tane sağlam çıktı.5 gün embriyosu fakat 2.seviye embriyosu dediler.bebeğim tutmuştu.bugün malesef kalp atışları durdu.bebeğim erkekmiş.cinsiyeti önemli değil önemli olan kucağıma almamdı.yarın kürtaj olucam.şunu söylemek istiyorum embriyolara getik inceleme malesef tam yapılmıyor.dr bana dediğinegöre biz 9 tane kromozoma baktık.15 kromozom bakıldı.bunun için 24 şur tekniği uygulanmalıydı.ben sadece şunu söylemek istiyorum.sağlıklı diye transfer edilen ama gerçekte sağlam olduğuna doktorlarında inanmadığı bu bebeği transfer edip bunları bana yaşatanları sadece allaha havele ediyorum.

merhaba yaşadıklarınız üzüntü verici öncelikle geçmiş olsun. bu anlattıklarınızda yapılmış yanlış bir şey yok aslına bakarsanız. standartta gidilen yolda eskiden sadece transloksayon bakılırken sonra 5 kromozom bakılırdı sonra da 9lu taramaya geçildi. tüm kromozomlara bakılması durumu yeni ortaya çıkmış ve belki de her merkezin imkanı dahilinde olmayan bir durumdur. elbette sizin acınızı bunlar dindirmez. dilerim bir dahaki denemniz de sadece pozitif bir gebelik sonucuyla kalmaz evladınızı da kucağınıza alabilirsiniz. sormak istedikleriniz olursa bana bahceci kliniğinden ulaşabilirsiniz. sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…