24 yaşında bır erkekle 30 yaşında bır kadının evlenmesi sağlıklımı sızce?

gamlibaykusw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
23
6
3
30
Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda

Yas farkı çok degil. Ama 24 yaşında bir erkeğin olgunlugundan şüphe ederim açıkçası. Bence bir erkegin o yaşta gercek anlamda olgunlaşması çok zor. Siz 24 olsanız da aynı şeyi derdim yanlış anlamayın.
24 ümle 35 yaşım arasında dağlar kadar fark var. Net bir şey söylemem zor olur ama acele etmeyin evlilik için derim. Sevgili olarak uzun uzun zaman geçirin.

Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Erkek küçük ya. Yani 24 yaş ne kadar olgun olabilir ?

Benim düşüncem erkeğin kadından büyük olması gerektiği yönünde. En basit örnek onun arkadaşları içinde hala okul okuyanı bile vardır sizin arkadaşlarınız çoluk çocuk sahibi. Ortam olarak bir çok büyük farklar olur düşünce yapısı yaşam şekli nasıl uysun. Ayrıca erkek milletiyle hakikaten 27 28 yaşından önce melek bile olsa evlenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çocuk büyütmeyin bence.

30 yaşınızdasiniz, evlenip ayrılmışsiniz, elalemin 24 yaşında cocugundan koca olacabilecegini düşünüyorsanız, sizin mentalitenize de şaşarım.
Ayrıca bir anne 24 yaşında oğlunu 30 yaşındaki bir kadınla evlenme niyetiyle tanıştırıyorsa, o işte bir bit yeniği vardır.

Kesin bir defosu vardır çocuğun, annesi size kakalamaya çalışıyor. Dikkat edin.

Bir de başka bir yönden bakacağım. Benim için cocuk yoksa boşanmak sevgiliden ayrılmaktan farkli degil kadin için. Ama genel yapıda annelere baktığımızda bu duruma karşı çıkarlar. Yaşı büyük daha önce evlenmis vs gibi maalesef. Ozellikle erkek anneleri. Annesi kendi tanistirinca da bir huylandim. Ya gerçekten dünya görüşü çok doğru hoşgörülü bir kadın ya da bir bit yenigi var bu işte. Ya oglunun saglam bir defosu var ya siz çok mu zenginsiniz bilemedim. Gerçekten acele karar vermeyin.

Sıkıntı yaş değil de daha önce evlenmemiş olması bence

Yani su yazidaki ilginc olan nokta minnos oglunu size ayarlayan anne, burnuma hos kokular gelmedi, cocugun kesin bir sorunu var.

30 yaşınızdasiniz, evlenip ayrılmışsiniz, elalemin 24 yaşında cocugundan koca olacabilecegini düşünüyorsanız, sizin mentalitenize de şaşarım.
Ayrıca bir anne 24 yaşında oğlunu 30 yaşındaki bir kadınla evlenme niyetiyle tanıştırıyorsa, o işte bir bit yeniği vardır.
Abartmasaniz mı? Kadın 24 olsaydı bence olur derdiniz.

Back
X