24 yaşından sonra aşık olabilen var mı ??? :(

aysegul359

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
69
0
36
Eskişehir
arkadaşlar 24 yaşımdayım. ve sanki bir daha hiç aşık olamayacakmışım gibi geliyor..
sanki bütün aşk haklarımı daha önceden kullandım ve hepsi bitti.. :(
var mı bu yaştan sonra çok aşık olan, evlenen, mutlu olan ?

yeni bi ilişkiden çıktıysan sana böyle geliyor olabilir bana da öyle geliyor. inşallah gerçek aşkkı bulcaz :) umudumuzu kaybetmeyelim

ben en son 24 yaşımda aşık oldum devam ediyor ucundan kurtulmuşum demek :D bence sen de acele et

çok fazla sevdiğim bir ilişkiden çıkmıştım. sanırım ondan azını kabul etmiyor yüreğim.. ondan çoğunu da bulamazmışım gibi geliyor.. şuanda bir sevgilim var ama aşık değilim :(

yeni bi ilişkiden çıktıysan sana böyle geliyor olabilir bana da öyle geliyor. inşallah gerçek aşkkı bulcaz :) umudumuzu kaybetmeyelim

biz öyle sanıyoruz sanki bidaha aşık olamıcaz gibi aşkı veren devamlılığını da verir.aşk hiç bitmez bizim kalbimizdeki bir parçadır aşktan..belki de hala aşıksın ama kendine itiraf edemiyorsun

aşkın yaşımı olurmuşş:1:
neden olmasın canım ama aşk başka sevmek başka bence aşk her insana nasip olmuyo olsada 1 kere aşık olur insan bence

Kızlarrr,

Valla ben şimdi ki eşimle 25 yaşımdayken tanıştı, 29 yaşımda da evlendim!! Zaman geçtikçe körkütük aşık değil de gözleriniz açık şekilde aşık oluyorsunuzz, hepinize biran önce en güzelinden en büyüğünden bir aşk dilerim ama gözleriniz kapanmasın!! O sağlıklı değil ve ümidinizi kesmeyin asla! İnsanlar bırakın bu yaşlarda 50 yaşında aşık oluyor ya

Bende 24 yasindayim. Ve zamanla birine tekrar asik olabilcegime inaniyorum.
Bu arada bu birazda yapi meselesi ya. Tabi birde karsina cikacak insan cok onemli.
Belli bir yastan sonra once mantigi ile seviyor ve bu bence cok daha onemli..
Neyse kismet isi, ben 30undada asik olani gordum.
O yuzden umidi kesmem.
Hem illa bir erkege asik olmamiz gerekmiyor.
Kendi evladimizada duyabiliriz o hissi.
Bizi Yaradan Allahada duyabiliriz o aski..

ben aşık olduğumda 28 yaşındaydım
ve cok yara aldığım bir ilişkiden sonra olmuştu
şu anda kendisiyle evliyim:21:
tabi hemen olmuyor bazı şeyler de
bizde 7 sene sonunda evlenmeye karar verdik zaten..:44:

Aşık olmadığınız biri ile neden çıkıyorsunuz bu evlilik değil ki..ya bir gün başkasına aşık olursanız..aşkı böyle istemek güzel de yaşamak da zor bazen canından bezdiriyor insanı..

Ben 22 yaşındayım. Yeni bir ilişkiden çıktım. Çokda sevdim ben de birdaha ne severim nede sevilirmişim gibi geliyor.

Ben 22 yaşındayım. Yeni bir ilişkiden çıktım. Çokda sevdim ben de birdaha ne severim nede sevilirmişim gibi geliyor.

Sacmalama tatlim, belki gizliden gizliye seven vardir.,
Bizim okulda bir cocuk uzun zamandir bana ilgi duyuyordu,
nisanlandigimi duydu, ayrildigimi duydu ve benden onu daha iyi tanimam icin sans istedi,
ve ben ona bu sansi verecegim.
beni bu kadar seye ragmen sevebiliyosa senide seven cikacaktir.
Sen yeterki etrafina pozitif enerji yaymaya devam et.
Hep gul neselen. Hayatin tadini cikar..

çünkü birini sevmeyi beklesem sonsuza kadar yalnız kalırım.. 3 senedir yalnızdım zaten ama artık yalnız olmaktan sıkıldım. bu yüzden şimdi bana çok aşık biriyle beraberim. belki onun sevgisi yaralarımı sarar diye bir gün aşık olamasam bile ben de onu çok severim diye..

Aşık olmadığınız biri ile neden çıkıyorsunuz bu evlilik değil ki..ya bir gün başkasına aşık olursanız..aşkı böyle istemek güzel de yaşamak da zor bazen canından bezdiriyor insanı..

bende 24 yaşındayım ayrıldım bittim tükendim gibi bilemiyorum ilersini ama
kalp geride kalana aşıkken hala başka birine nasıl aşık olur:43:

Back
X