Kzlar ben 25 haftalik gebeym.ama bbgm 23 haftalik gorunuyr doktorumda erken haftada boyle bir sorun oldugu icin gebeligi erken sonlandirabiliriz yada bebek olumu olusabilir dedi perisam oldum zatn bi olebilir lafidir gdyr suyun az bebek olebilir gekismemis bebek olebilir son 6 haftami aglaya aglya gecrdm bu durumla karsilaniniz var mi.varsa yardim edin.lutfen
üzme kendini bak bebeğinde etkileniyo. gebeliği sonlandırmayın bence ne olucağını Allahtan başka kimse bilemez. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Gebeligi sonlanditmaktan kasit sezeryanla dogum mu yoksa dillendormek.istemedigim baska bir yol mu anlamadm doktoruma sordum bebegi dogurcaksin yani.dedi ama sonlandirmak dynce akla kotu olani gelyr Allah korusun.iyle.brseyi zatn yapamam da ins bebegme bisey olmaz Allah herkesin.kuzusini bagslasin
iyi de canım 25 haftalık bebek çok küçük aylarca kuvözde kalabilir hatta şuanda bebeğinin doğması çok riskli sen henüz 6 aylık hamile değil misin? bence bekle hatta başka doktorlara daha git. bana gebeliği sonlandırmak diyince bebeği öldürmekten bahsediyo gibi geldi
Baska doktora daha gittim canim bence problem.yapilcak bor durum yok senn butun degerlerin 2 hafta geri eger biri geri dgerleri normal olsaydi sorun olurdu dedi bu hafta ici dogum egitin.arastrna hastanesine gdecem ins bsey yoktur kuzumun eger degerleri bir sure byle gderse erken dogum olabilirmis cnm ama suan korkcak bsey yoo dedi.icim rahatladi
Kzlar ben 25 haftalik gebeym.ama bbgm 23 haftalik gorunuyr doktorumda erken haftada boyle bir sorun oldugu icin gebeligi erken sonlandirabiliriz yada bebek olumu olusabilir dedi perisam oldum zatn bi olebilir lafidir gdyr suyun az bebek olebilir gekismemis bebek olebilir son 6 haftami aglaya aglya gecrdm bu durumla karsilaniniz var mi.varsa yardim edin.lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?