25 hafta gebeyim bebegimin gelisimi 2 hafta geriymis ve doktorum moralimi bozdu :(

gzmnrcvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
87
1
86
Ankara
Kzlar ben 25 haftalik gebeym.ama bbgm 23 haftalik gorunuyr doktorumda erken haftada boyle bir sorun oldugu icin gebeligi erken sonlandirabiliriz yada bebek olumu olusabilir dedi perisam oldum zatn bi olebilir lafidir gdyr suyun az bebek olebilir gekismemis bebek olebilir son 6 haftami aglaya aglya gecrdm bu durumla karsilaniniz var mi.varsa yardim edin.lutfen

üzme kendini bak bebeğinde etkileniyo. gebeliği sonlandırmayın bence ne olucağını Allahtan başka kimse bilemez. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

üzme kendini bak bebeğinde etkileniyo. gebeliği sonlandırmayın bence ne olucağını Allahtan başka kimse bilemez. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Gebeligi sonlanditmaktan kasit sezeryanla dogum mu yoksa dillendormek.istemedigim baska bir yol mu anlamadm doktoruma sordum bebegi dogurcaksin yani.dedi ama sonlandirmak dynce akla kotu olani gelyr Allah korusun.iyle.brseyi zatn yapamam da ins bebegme bisey olmaz Allah herkesin.kuzusini bagslasin

iyi de canım 25 haftalık bebek çok küçük aylarca kuvözde kalabilir hatta şuanda bebeğinin doğması çok riskli sen henüz 6 aylık hamile değil misin? bence bekle hatta başka doktorlara daha git. bana gebeliği sonlandırmak diyince bebeği öldürmekten bahsediyo gibi geldi

Son düzenleme:

Baska doktora daha gittim canim bence problem.yapilcak bor durum yok senn butun degerlerin 2 hafta geri eger biri geri dgerleri normal olsaydi sorun olurdu dedi bu hafta ici dogum egitin.arastrna hastanesine gdecem ins bsey yoktur kuzumun eger degerleri bir sure byle gderse erken dogum olabilirmis cnm ama suan korkcak bsey yoo dedi.icim rahatladi

Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider

bişey olmaz doktorun her dediğini takma. benim bebeğim de 3 hafta geriden gidiyodu aynı şeyleri yaşadım ağladım durdum boşuna çocuğu da etkiledim.. hayati bir risk yoksa sakın erkenden aldırma sezeryanla zamanını bekle. bana da erken doğabilir suyu azalıyo falan dediler. ben de hayati risk yoksa beklemek istiyorum dedim 41. hafta normal doğumla doğurdum çok sağlıklı bebeğim. ultrasonlar genel standartlara göre hesaplıyo ama her çocuğun durumu farklı,o yüzden korkma. doğumdan 1 gün önce 2,5 kg görünüyodu benim bebeğim,3 kg doğdu.

Canım bizim arkadasa da bu tarama testlerinde engelli olacak dediler.sapasağlam doğdu masallah.Rabbimin lütfü çoook genistir.Bu doktorlardan bazısı insanın önce aklini sonra parasını alır derdi annem.dualarim seninle ...

Sen o doktoru birak canim oyle sey mi olur benim kizim ilk haftadan beri iki hafta kücük görünüyordu 42. Haftada dogum yaptim saglikli bi sekilde moralini bozan seni motive edip rahatlatmayan doktordan uzak dur canim..

Bence moralini bozma benim tanıdıgımada oyle demişlerdi hamileligi başladıgından itibaren 9 ayını uzuntuyle gecirdi hatta dogu sentromu dediler bebegin gelişmiyo bile dediler başka doktora gittiler test falan oldu bebegini 2 hafta erken dogurdu kendisi aslım hastası oldugu icin sezeryanla olmak zorunda kaldı ve Allaha sukurler olsun hiç bi sorunu yok hatta suan bize guluckler sacıyo yani kendini uzme Allahın izniyle bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…