25. hafta sonrası...

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
Merhaba hanimlar.
Herkese iyi bayramlarrr onceliklee. Bu bayr gunu nerden aklima geldiyse sorasim geldi :))
Merak ettigim 25. Haftadan sonra ki surec nasil?
yapilacak bi test vs bisi varmi.
Son olarak seker yuklemesini yaptirdim.
Doktoruma sormayi unuttum bunu. Randevum bir ay sonra.
Yani bundan sonra bebegin gelisimini izleyip devammi edcez. Baska rutin bi test yapilmasi gereken birsey varmi?
yardimci olursaniz sevinirimm :KK51:

Şeker yüklemeden sonra yapılan başka test yok aylık rutin testler dışında :) rutin olanlar da işte hemoglabin idrar falan :) sağlık ocağı her ay yapıyor onları zaten.. Gerisi usg boy kilo senin kilo ve tansiyonun olarak devam :)

Şeker yüklemeden sonra yapılan başka test yok aylık rutin testler dışında :) rutin olanlar da işte hemoglabin idrar falan :) sağlık ocağı her ay yapıyor onları zaten.. Gerisi usg boy kilo senin kilo ve tansiyonun olarak devam :)
Tesekkur ederim cevap verdigin icin :)

Peki alttan kontrol ne zman yapiliyo ? Nst ye girince sanci cikarsa mi bakiyolar

Sancın olup kasılman olup bunlar düzenliyse bakılır. Çatın normal doğuma müsait mi diye de bakılıyor doğum şekline ona göre karar veriliyor. Benim kasılmam olduğunda bakıldı. Bu hamileliğimde hiç bakılmadı çünkü zaten sezaryen

Sancın olup kasılman olup bunlar düzenliyse bakılır. Çatın normal doğuma müsait mi diye de bakılıyor doğum şekline ona göre karar veriliyor. Benim kasılmam olduğunda bakıldı. Bu hamileliğimde hiç bakılmadı çünkü zaten sezaryen
Kasilman oldugunu sen anliyo musun peki nasil hissediyosun

Tabii ki :) karnın bir anda taş gibi oluyor. Tamamı sertleşiyor ve dokunduğunda acıyor. Ayrıca nefesin kesilir gibi oluyor.
Canım bu kasılmaları takip edebiliyorum da sancı nasıl oluyor sen tecrübelisin bi de kasılmalar ne kadar sürüyor mesela

Canım bu kasılmaları takip edebiliyorum da sancı nasıl oluyor sen tecrübelisin bi de kasılmalar ne kadar sürüyor mesela

Canım sancı ilkte yaşamadım ama bu kez yaşıyorum. Hazırlık yaşadım ben sancı olarak. Adet sancısı gibi. Ama doğum sancısı adet sancısı gibi vurup belden geliyor ve aynı zamanda kasılma oluyor. Kasıkların çekiliyor gibi oluyor. Ablam söyledi. Nst de sancım çıktı ancak düzensiz. 10 dakikada bir 50 saniye falan sürmesi lazım. Daha da sıklaşması lazım hatta sonrasında.

Canım sancı ilkte yaşamadım ama bu kez yaşıyorum. Hazırlık yaşadım ben sancı olarak. Adet sancısı gibi. Ama doğum sancısı adet sancısı gibi vurup belden geliyor ve aynı zamanda kasılma oluyor. Kasıkların çekiliyor gibi oluyor. Ablam söyledi. Nst de sancım çıktı ancak düzensiz. 10 dakikada bir 50 saniye falan sürmesi lazım. Daha da sıklaşması lazım hatta sonrasında.
Sağol canım bu kasılmalar sırasında karnımın alt tarafında bi ağrı oluyor bazen merak ettim. Kasılmalar çok sıklaştı bu ara

Sağol canım bu kasılmalar sırasında karnımın alt tarafında bi ağrı oluyor bazen merak ettim. Kasılmalar çok sıklaştı bu ara

Bol su iç canım. Henüz erken gelmesi için. Ben de yatıyorum bol su içiyorum kasılmalarım azaldı böylece. Hazırlık sancısı pozisyon değiştirince geçiyor ancak değiştirdiğinde geçmezse hala doğum sancısıdır. Aklında olsun.

Bol su iç canım. Henüz erken gelmesi için. Ben de yatıyorum bol su içiyorum kasılmalarım azaldı böylece. Hazırlık sancısı pozisyon değiştirince geçiyor ancak değiştirdiğinde geçmezse hala doğum sancısıdır. Aklında olsun.
Evet gelmesi için erken o yüzden endişem suyu artırayım ben biraz daha çok sağol canım.

ben aylık kan testı yaptırmadım doktorum ıstemedı hıc.

neden acaba ?

ben aylık kan testı yaptırmadım doktorum ıstemedı hıc.

neden acaba ?
Kansizlik varmi diye bakiyorlar. Yaptirmasi lazimdi aslinda. Kansizlik onemli bi sorun bende cikmisdi ilac kullaniyorum.
Hem idrar hem kan tatlili duzenli yapiliyor bana.

Artır canım hatta ayakta fazla kalmamaya özen göster. Sen ne kadar dinlenirsen o kadar iyi.
Canim bebegin kacinci haftada dogum pozisyonunu aldi. Bide diyorlar duz yatmak iyi degilmis dogrumu. Siz nasil yatiyorsunuz.
Ben sadece duz yattigimda bebegimin hareketlerini hissediyorum.

Back
X