Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 23 haftalığım suyum üst sınıra çok yakın çıktı sınır 18 suyum 17 bebeğim de bayağı kilolu önden gidiyor doktorum şeker yükleme önerdi ben istemediğimi söyledim o zaman şeker ölçüm cihazı al yemekten 1 saat sonra 140 altı çıkması lazım yoksa şekerin vardır dedi iyi bir diyetle de 1 2 hafta içinde düzeliyormuş sanırım isterseniz bu şekilde de yapabilirsiniz su fazlalığı erken doğumu tetikleyebilir ama dikkat edersek bir şey olmaz inşallahArkadaşlar merhabalar. 25. Haftadayım. Doktorum suyumun fazla olduğunu söyledi. Şeker yükleme testi yaptırmam gerektığını söyledi. Benımle aynı durumu yaşayan oldu mu? Neler yaptınız? Erken dogum gibi durumunuz oldu mu
Merhaba bebeğiniz kaç kg çıktı acabaBende 23 haftalığım suyum üst sınıra çok yakın çıktı sınır 18 suyum 17 bebeğim de bayağı kilolu önden gidiyor doktorum şeker yükleme önerdi ben istemediğimi söyledim o zaman şeker ölçüm cihazı al yemekten 1 saat sonra 140 altı çıkması lazım yoksa şekerin vardır dedi iyi bir diyetle de 1 2 hafta içinde düzeliyormuş sanırım isterseniz bu şekilde de yapabilirsiniz su fazlalığı erken doğumu tetikleyebilir ama dikkat edersek bir şey olmaz inşallah![]()
22+4 te 23+5 uyumlu 639 gr çıkmıştı haftasına göre biraz ileride gidiyor her açıdan zaten renkli usgde de baya tombiş görünüyordu şimdiden oğluşumMerhaba bebeğiniz kaç kg çıktı acaba
Bende 22 haftalıkken 585 gram çıkmıştı doktor kilosu çok iyi dedi 25. Haftada gittim 850 gramdı bana az geldi hatta ama normalmiş heralde22+4 te 23+5 uyumlu 639 gr çıkmıştı haftasına göre biraz ileride gidiyor her açıdan zaten renkli usgde de baya tombiş görünüyordu şimdiden oğluşum![]()
Evet normal zaten bir aksilik olsa doktorunuz söylerdi endişe etmeyin çokta önde olması şeker olabileceği için riskli olabiliyor ama bende bile sorun yok şuanda şükür sağlıkla gelsin bebeğiniz bu aradaBende 22 haftalıkken 585 gram çıkmıştı doktor kilosu çok iyi dedi 25. Haftada gittim 850 gramdı bana az geldi hatta ama normalmiş heralde
İnşallah erken doğum riskim var benimde bebek kilo alsın istiyorum o yüzdenEvet normal zaten bir aksilik olsa doktorunuz söylerdi endişe etmeyin çokta önde olması şeker olabileceği için riskli olabiliyor ama bende bile sorun yok şuanda şükür sağlıkla gelsin bebeğiniz bu arada
Benim de 23+0 da 611 gram çıktı doktor 4 gün önde dedi ama kilosuna aman aman bir tepki vermedi.Suyum da fazla değil normal düzeydeydi.Şimdi 26 da yım kaç oldu bilmiyorum .Şeker yükleme de yaptırmadım22+4 te 23+5 uyumlu 639 gr çıkmıştı haftasına göre biraz ileride gidiyor her açıdan zaten renkli usgde de baya tombiş görünüyordu şimdiden oğluşum![]()
O sırada 24+0da 710 Gr çıkan benim tosun22+4 te 23+5 uyumlu 639 gr çıkmıştı haftasına göre biraz ileride gidiyor her açıdan zaten renkli usgde de baya tombiş görünüyordu şimdiden oğluşum![]()
Çok teşekkür ederim. Benımde oyle bebek bır hafta önden gıdıyor. Doktorum şeker yükleme testi dedi. Hafta sonu yaptıracgım. İnşallah bır şey çıkmazBende 23 haftalığım suyum üst sınıra çok yakın çıktı sınır 18 suyum 17 bebeğim de bayağı kilolu önden gidiyor doktorum şeker yükleme önerdi ben istemediğimi söyledim o zaman şeker ölçüm cihazı al yemekten 1 saat sonra 140 altı çıkması lazım yoksa şekerin vardır dedi iyi bir diyetle de 1 2 hafta içinde düzeliyormuş sanırım isterseniz bu şekilde de yapabilirsiniz su fazlalığı erken doğumu tetikleyebilir ama dikkat edersek bir şey olmaz inşallah![]()
Insallah duzelır. Beslenmeme dükkat edıyorum. Meyve falan yemıycem artık.Bende 23 haftalığım suyum üst sınıra çok yakın çıktı sınır 18 suyum 17 bebeğim de bayağı kilolu önden gidiyor doktorum şeker yükleme önerdi ben istemediğimi söyledim o zaman şeker ölçüm cihazı al yemekten 1 saat sonra 140 altı çıkması lazım yoksa şekerin vardır dedi iyi bir diyetle de 1 2 hafta içinde düzeliyormuş sanırım isterseniz bu şekilde de yapabilirsiniz su fazlalığı erken doğumu tetikleyebilir ama dikkat edersek bir şey olmaz inşallah![]()