25. Hafta su fazlalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Iroo10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Iroo10

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
67
29
8
26
Arkadaşlar merhabalar. 25. Haftadayım. Doktorum suyumun fazla olduğunu söyledi. Şeker yükleme testi yaptırmam gerektığını söyledi. Benımle aynı durumu yaşayan oldu mu? Neler yaptınız? Erken dogum gibi durumunuz oldu mu

Bende 23 haftalığım suyum üst sınıra çok yakın çıktı sınır 18 suyum 17 bebeğim de bayağı kilolu önden gidiyor doktorum şeker yükleme önerdi ben istemediğimi söyledim o zaman şeker ölçüm cihazı al yemekten 1 saat sonra 140 altı çıkması lazım yoksa şekerin vardır dedi iyi bir diyetle de 1 2 hafta içinde düzeliyormuş sanırım isterseniz bu şekilde de yapabilirsiniz su fazlalığı erken doğumu tetikleyebilir ama dikkat edersek bir şey olmaz inşallah

Merhaba bebeğiniz kaç kg çıktı acaba

Merhaba bebeğiniz kaç kg çıktı acaba
22+4 te 23+5 uyumlu 639 gr çıkmıştı haftasına göre biraz ileride gidiyor her açıdan zaten renkli usgde de baya tombiş görünüyordu şimdiden oğluşum

22+4 te 23+5 uyumlu 639 gr çıkmıştı haftasına göre biraz ileride gidiyor her açıdan zaten renkli usgde de baya tombiş görünüyordu şimdiden oğluşum
Bende 22 haftalıkken 585 gram çıkmıştı doktor kilosu çok iyi dedi 25. Haftada gittim 850 gramdı bana az geldi hatta ama normalmiş heralde

Bende 22 haftalıkken 585 gram çıkmıştı doktor kilosu çok iyi dedi 25. Haftada gittim 850 gramdı bana az geldi hatta ama normalmiş heralde
Evet normal zaten bir aksilik olsa doktorunuz söylerdi endişe etmeyin çokta önde olması şeker olabileceği için riskli olabiliyor ama bende bile sorun yok şuanda şükür sağlıkla gelsin bebeğiniz bu arada

Evet normal zaten bir aksilik olsa doktorunuz söylerdi endişe etmeyin çokta önde olması şeker olabileceği için riskli olabiliyor ama bende bile sorun yok şuanda şükür sağlıkla gelsin bebeğiniz bu arada
İnşallah erken doğum riskim var benimde bebek kilo alsın istiyorum o yüzden

Benim de 23+0 da 611 gram çıktı doktor 4 gün önde dedi ama kilosuna aman aman bir tepki vermedi.Suyum da fazla değil normal düzeydeydi.Şimdi 26 da yım kaç oldu bilmiyorum .Şeker yükleme de yaptırmadım

Çok teşekkür ederim. Benımde oyle bebek bır hafta önden gıdıyor. Doktorum şeker yükleme testi dedi. Hafta sonu yaptıracgım. İnşallah bır şey çıkmaz

Insallah duzelır. Beslenmeme dükkat edıyorum. Meyve falan yemıycem artık.

Insallah duzelır. Beslenmeme dükkat edıyorum. Meyve falan yemıycem artık.
İnşallah meyve yiyin ama şekerli değil mayhoş meyveler aşırı yağlı tuzlu hamurlu şekerli şeylerden uzak durmanız yeterli olucaktır

Merhabalar benim doktorum 24. Haftada yükleme yapmayalım kendimiz takip edelim demisti bi sorun cıkmadı.
Fakat sonrasında 28. Haftada 10 gün önden gittigini ve suyumun fazla oldugunu öğrendik şeker yüklemede şekerim çıktı bence kimse bu detayı atlamamalı
1 hafta diyet ve hergün ölçüm yaptım şeker normal sınırlarda fakat suyum hala fazla ne zaman düzelir bilmiyorum

İnşallah bian önce düzelir. Erken doğum riskının olması insanı tedirgin ediyor. Şeker olması , çocugun önden gıtmesı falan zararı oluyor mudur acaba bebişlerımıze

İnşallah bian önce düzelir. Erken doğum riskının olması insanı tedirgin ediyor. Şeker olması , çocugun önden gıtmesı falan zararı oluyor mudur acaba bebişlerımıze
Kendi doktorum şeker düzeldikçe su da düzelecek dedi bebek önden 2 haftaya kadar önden gidebilirmiş ama su ve şeker tabi sıkıntı geçiçek inşallah

Benim de ayrıntılı ultrasonda suyum üst sınıra yakın çıktı doktor muhtemelen gebelik şekerin var dedi nitekim de varmış. Doğuma kadar uygun diyet yaptım hiçbir sorun olmadı. Zamanında sağlıklı bir bebek doğurdum çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…