25 haftada karinda sertlik

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Bu gun ara ara cok hafif sertlik hisetim ama az once baya bi net ti sanki bebeyim sol tarafima toplanmis gibi yasayan varmi acaba

Sancı ya da kasılma olmadıysa sorun yoktur muhtemelen. Benim de ilk karın sertlesmelerim 25-26. Haftalarda olmuştu korkmuştum. Magnezyuma başlayınca azaldı biraz. Çocuk hareketlendikce oluyor sertleşme.

Sancı ya da kasılma olmadıysa sorun yoktur muhtemelen. Benim de ilk karın sertlesmelerim 25-26. Haftalarda olmuştu korkmuştum. Magnezyuma başlayınca azaldı biraz. Çocuk hareketlendikce oluyor sertleşme.
Ben bu hafta zatrn magnezyuma baslamistim bebek bir yere toplaninca korktum

ben de 25+2yim daha bugun yasadim bebegin kafasi geldi cok buyuk ihtimalle gerindi iceride agri sizi yoksa endise etmeyin🥰

Acaba sizde ayaktaylen karinda sertlik ve agirlik hisi yasadinizmi acaba ve bazen yatmakta zorlaniyomusunuz

Benim karnım yukarıda biraz. Yemek yiyince sıkışıyor nefes alıp vermem zorlaştırıyor bide
Aynen benimde oyle ve birden baya gobeklendim 9 ayimda nolucam bilemiyorum rabim.o gunleri de gostersin insallah yemeyi azaltim surekli.siskinlik.oldu icin karnim rahatsiz.oldu icin

Insallah canim insallah salikla.alaim ben minyonum boyum.kisa icim dar diyorum heralde.ondan hep.agrim acim biseyler.oluyor
İç karnın geniş değildir canım, bende tam tersi kemikli uzun boylu iriyim ama iç karnım dar ve bebek çok yukarda o yüzden oluyor bende de

Seninde doğumun mayısa geliyor mayıs annelerinde hiç görmedim seni orada anneler hep muhabbet halinde sende gelsene canım 🥰

Seninde doğumun mayısa geliyor mayıs annelerinde hiç görmedim seni orada anneler hep muhabbet halinde sende gelsene canım 🥰

Aaa cok iyimis hemen oraya gidiyorum tesekurler❤️🥰

Back
X