Ben bu hafta zatrn magnezyuma baslamistim bebek bir yere toplaninca korktumSancı ya da kasılma olmadıysa sorun yoktur muhtemelen. Benim de ilk karın sertlesmelerim 25-26. Haftalarda olmuştu korkmuştum. Magnezyuma başlayınca azaldı biraz. Çocuk hareketlendikce oluyor sertleşme.
Sancı, kasılma vs var mı? Yoksa sertleşme normal. Muz, maden suyu falan da takviye olarak kullanabilirsinBen bu hafta zatrn magnezyuma baslamistim bebek bir yere toplaninca korktum
Yok agrim acim yok yalniz bir yere gobek delimin yaninda sol tarafta oldu ama.korkudan biraz karnim ardiSancı, kasılma vs var mı? Yoksa sertleşme normal. Muz, maden suyu falan da takviye olarak kullanabilirsin
Yoruldukca da oluyor bazen uzanip dinlenince geçer inşallah. Gün geçtikçe daha artıyor sertlesmeler alisiyorsunYok agrim acim yok yalniz bir yere gobek delimin yaninda sol tarafta oldu ama.korkudan biraz karnim ardi
normal.oldunu bildikten sonra korkmam doktora gitimde sorucam pek yorulacak is te yapmadim acikcasiYoruldukca da oluyor bazen uzanip dinlenince geçer inşallah. Gün geçtikçe daha artıyor sertlesmeler alisiyorsun
Birkez oldu ama korltum.bazen yilan gibi geziyor vurmuyor icim bir baska oluyir heheben de 25+2yim daha bugun yasadim bebegin kafasi geldi cok buyuk ihtimalle gerindi iceride agri sizi yoksa endise etmeyin
25+4 üm özellikle akşamları sertlik ve ağırlık hissi oluyor. Yatmaktada zorlanmaya başladımAcaba sizde ayaktaylen karinda sertlik ve agirlik hisi yasadinizmi acaba ve bazen yatmakta zorlaniyomusunuz
Benimde.oyle gunduzleri pek.yok ama aksamlari ayaktayken oluyor gunduzleri cok.nadir25+4 üm özellikle akşamları sertlik ve ağırlık hissi oluyor. Yatmaktada zorlanmaya başladım
Benim karnım yukarıda biraz. Yemek yiyince sıkışıyor nefes alıp vermem zorlaştırıyor bideBenimde.oyle gunduzleri pek.yok ama aksamlari ayaktayken oluyor gunduzleri cok.nadir
Aynen benimde oyle ve birden baya gobeklendim 9 ayimda nolucam bilemiyorum rabim.o gunleri de gostersin insallah yemeyi azaltim surekli.siskinlik.oldu icin karnim rahatsiz.oldu icinBenim karnım yukarıda biraz. Yemek yiyince sıkışıyor nefes alıp vermem zorlaştırıyor bide
Öyle böyle geçecek hepsi normal canımAynen benimde oyle ve birden baya gobeklendim 9 ayimda nolucam bilemiyorum rabim.o gunleri de gostersin insallah yemeyi azaltim surekli.siskinlik.oldu icin karnim rahatsiz.oldu icin
Insallah canim insallah salikla.alaim ben minyonum boyum.kisa icim dar diyorum heralde.ondan hep.agrim acim biseyler.oluyorÖyle böyle geçecek hepsi normal canım
İç karnın geniş değildir canım, bende tam tersi kemikli uzun boylu iriyim ama iç karnım dar ve bebek çok yukarda o yüzden oluyor bende deInsallah canim insallah salikla.alaim ben minyonum boyum.kisa icim dar diyorum heralde.ondan hep.agrim acim biseyler.oluyor
aynen olabilirİç karnın geniş değildir canım, bende tam tersi kemikli uzun boylu iriyim ama iç karnım dar ve bebek çok yukarda o yüzden oluyor bende de
Aaa cok iyimis hemen oraya gidiyorum tesekurlerSeninde doğumun mayısa geliyor mayıs annelerinde hiç görmedim seni orada anneler hep muhabbet halinde sende gelsene canım
2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı
Merhaba değerli anne adayları, Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?