25.haftada lekelenme

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
660
334
23
Merhabalar gebeliğimin 25.haftasındayım. Dün gece lavaboda peçeteye sulu pembe kan geldi. Lekelenme gibi sabaha kadar iç çamaşırıma da leke yapmış. Sabah sulu kahverengi akıntı gibi gelmeye başladı ara ara geliyor hala. Doktoruma yazdım kasılma var mı dedi yok dedim takip edelim dedi ama aşırı tedirginim. Başına gelen oldu mu?

Geçmiş olsun Aslında muayene olabilirseniz bence güzel olur. Rahim ağzı uzunluğu kontrol edilir hemde tedbir alınmış olur. Önemli birsey degildir umarim

Geçmiş olsun Aslında muayene olabilirseniz bence güzel olur. Rahim ağzı uzunluğu kontrol edilir hemde tedbir alınmış olur. Önemli birsey degildir umarim
Teşekkür ederim düşünüyorum yarın gideceğim doktora galiba. Rahim ağzı uzunluğu kısalmasında böyle belirtiler olmuyormuş sanırım. Ben kanama alanı var mı diye tedirgin oldum.

Teşekkür ederim düşünüyorum yarın gideceğim doktora galiba. Rahim ağzı uzunluğu kısalmasında böyle belirtiler olmuyormuş sanırım. Ben kanama alanı var mı diye tedirgin oldum.
Bencede gidip bi görünüp içinizi ferahlatın benim bildiğim kisalma durumlarinda lekelenmeler olabiliyor oldugu. Ama onemsiz birseydir umarim sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…