25 haftalık gebelikte vajina dudak şişliği

Hacer_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
49
11
38
26
25 haftalık gebeyim ara sıra vajina dış dudaklarda şişlik oluyor ve acıyor sonra kendi kendine şişlik iniyor bugün de yeşil renkte akıntı geldi sizce ne yapmalıyım yardım edin?

Canım geçmiş olsun bartolin kistine benziyor bir de ağda ya da jilet alerji tahriş yapmış olabilir

Enfeksiyon olabilir kaşıntı da yapar arada doktora söyleyin.

Geçmiş olsun doktora gittiniz mi? Ben de çok sıkıntı yaşadım bu konuda şiştiğinde sıcak suya oturma banyosu önermişti doktor bana çok iyi geliyor ama hamile olduğun için sana bir zararı dokunabilir doktoruna danışsan çok daha iyi olur ayrıca ben ve eşim birlikte ilaç kullandık diğer türlü geçmiyor. Benim doktorumun söylediği mantar enfeksiyonu bu bartolin bezlerini çok severmiş oraya yerleşirmiş yeşil sıvı diyince aklıma o geldi mantar olabilir ve geçmediği sürece şişmeye devam eder. Hamilelikte tekrarlarsa diye korkmuştum doktorum hamilelikte verilebilen mantar ilaçları var demişti. Çok şükür operasyon gerekmeden bu şekilde çözdük biz ama ilerlerse sorun olabilir.

Mantarmış canım geçti travazol krem kullandım kaşıntıyı geçirdi kendiliğinden şişlik indi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…