25 haftalık suyum mu geliyor anlamıyorum

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar 25 haftalık ikiz gebelik var 2 haftadır sıvı geliyor bundan önceki gebeliğim de de aynısı olmuştu hatta kuru doğum yaptım bebeğimin suyu bitmiş de bunda erken başladı aynısı oluyor akıntı değil bildiğin şeffaf su gibi çamaşırımı ıslatıyor hatta bacaklarımda bile hissediyorum Dr a gittiğim de birşey yok deyip yolluyorlar gerçi daha kendi Dr ma gidemedim ama her zaman gelmiyor Dr gittiğim zaman akıntı geliyor onu ben bile fark ediyorum ama ertesi gün geliyor şeffaf su resmen kuruyunca leke de kalmıyor şuan da da karnımın altında gerginlik ve sancım var böyle olan var mı yarın nst ye girmicem ona göre Dr ma gidicem

Kızlar 25 haftalık ikiz gebelik var 2 haftadır sıvı geliyor bundan önceki gebeliğim de de aynısı olmuştu hatta kuru doğum yaptım bebeğimin suyu bitmiş de bunda erken başladı aynısı oluyor akıntı değil bildiğin şeffaf su gibi çamaşırımı ıslatıyor hatta bacaklarımda bile hissediyorum Dr a gittiğim de birşey yok deyip yolluyorlar gerçi daha kendi Dr ma gidemedim ama her zaman gelmiyor Dr gittiğim zaman akıntı geliyor onu ben bile fark ediyorum ama ertesi gün geliyor şeffaf su resmen kuruyunca leke de kalmıyor şuan da da karnımın altında gerginlik ve sancım var böyle olan var mı yarın nst ye girmicem ona göre Dr ma gidicem
Bir şey yok diyen doktora değil de başka doktora gidin belki doğum sancınız başlamıştır . Kardeşim de 28 haftalık doğum yaptı ikizlerine . Onun kanaması ve sancısı olmuştı .doktora gitti ki doğum yapıyorsun demiş 🙄

Acile gidin derim ben. Eczanelerde de amniyon sıvısını tespit eden pedler mi ne oluyormuş galiba ondan falan kullanın bence önemli bu konu

Arkadaşım suyun gibi bu
Acile gitsene hemen
Ya ben Bursa'ya özele gittiğim için bulunduğum ilçe de hangi Dr a gittiğim soruluyor özelde ilgilenmiyorlar gittim Dr ilgilenmedi şikayetimi dinlemeden birşeyin yok dendi bulunduğum ilçe de özele gittim orda da Dr da bulunduğum bir saatlik sürede suyumu beklediler ama her zaman gelen birşey değil o yüzden şuan devlete gidemiyorum özelde açık yok

Yaşıyorlar mı çok erken çünkü şuan ve korkuyorum
Bir şey yok diyen doktora değil de başka doktora gidin belki doğum sancınız başlamıştır . Kardeşim de 28 haftalık doğum yaptı ikizlerine . Onun kanaması ve sancısı olmuştı .doktora gitti ki doğum yapıyorsun demiş 🙄

Bi hastaneye gitmekten başka çare yok şuan. Erken müdehale olur sancıyı durdururlar serumla falan bence ihmal etme

Ya ben Bursa'ya özele gittiğim için bulunduğum ilçe de hangi Dr a gittiğim soruluyor özelde ilgilenmiyorlar gittim Dr ilgilenmedi şikayetimi dinlemeden birşeyin yok dendi bulunduğum ilçe de özele gittim orda da Dr da bulunduğum bir saatlik sürede suyumu beklediler ama her zaman gelen birşey değil o yüzden şuan devlete gidemiyorum özelde açık yok
Bu bsyin yok diyen doktor ultrasonda bebeklerin su seviyesine baktı mi

Bu bsyin yok diyen doktor ultrasonda bebeklerin su seviyesine baktı
Yok bakmadı özele gittiğim duyunca suyunun geldiğini bile dinlemedi
Of ya yaTacak yeri yok bunların

Sızıntı şeklinde suyun geliyor o zaman..bir hastaneye gidip su miktarına baktırmam gerek bende de öyle olmuştu ve erken doğum yaptım

Benim çoğul değildi hamileliğim canım tekti..34+4 de acil sezeryana alındım suyum bitmiş doğum yarıyı geçmiş vaziyette
Anladım benim işte bunlar daha çok küçük korkuyorum tedirginim ne olacak bilmiyorum bundan önceki doğumum benim öyleydi aynı şekilde sızıntı şeklinde suyum gelip durdu Dr her dediğimde birşey yok dedi ama suyum bitti kuru doğum yaptım hatta oğlumun köprücük kemiğini kırmıştı Dr ki doğsun diye o kadar zor oldu

Back
X