isveç diyetini seneler önce 2 kere yapmayı denedim ama belli bir sürede iki denememdede hastanelik olmuştum neden anlamadım
bide bunu uygulayıp bıraktığın anda tekrar fazlasıyla kilo alma riski olmasın
Merhaba
kilo verme isteğinizi tebrik ediyorum öncelikle benim de sizin kadar vermem gereken kilom var malesef . .
dün bir günlük açtım ben de bu yolculuğumda
ama yanlış anlamazsanız belirli sağlık problemleriniz olduğu halde bu kadar zor bi diyetle başlamanız beni üzdü açıkçası ve yazmak istedim. .
neden normal sağlıklı bir diyet yapmayıp böyle hızlı şeylerle başlama gereği duyuyorsunuz ? bizler bu kiloları aldık zamanla ve zamanla vereceğiz. . belki isveç diyeti belirli bir zaman sağlıklı beslenip kilo verildikten sonra kilolarımızın durduğu anda atak olarak yapılabilir ama ben sağlığınızı birden tehtid edebileceğine inanıyorum. .
Evet hepimiz bir an önce hızla kilo vermek istiyoruz ama sağlığınızla oynarsınız. .
nacizhane fikrim bu daha sonra yapılabilir dediğim gibi ancak bu şekilde başlamak ı -ıh...
Kilo veremezmisiniz elbetteki verirsiniz ama sizden çok şey götürürken geri getireceği kilolar da bir hayli fazla olacaktır.
Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır kolay gelsin yine de . .
Merhaba,
Neden yanlış anlayayım, yaklaşımınız çok güzel, doğrusu da sağlıklı kilo vermek zaten. Ancak zaten vücudum geçen sefer akupunkturla verdiğim 10 kilodan sonra "ben bir gram daha aşağı inmem" diye tutturdu.
3 adet belde, 2 adet boyunda fıtık çıkıp da işimden geri kalmaya ve çok çok acı çekmeye başladıktan sonra ani ve kesin bir karar verdim. Doktorların her konuda bana ilk söyledikleri, 'kilo ver' oluyor normal olarak.
Vücudumu iyi dinleyen biri olduğuma inanıyorum ve şu an baş ağrısı (ki o da çoğunlukla boyun fıtığından mütevellit) dışında bir problem yok.
Epey bir diyet lisesi inceledim. İçinde eti, meyvesi, yoğurdu, ekmeği vb tüm gıdalar mevcut aslında, o yüzden bunu seçtim. Bundan sonra başka ve daha makul bir rejimle devam etmeyi planlıyorum.
Bir yandan yeşil çayla destekliyorum.
Zayıflama destek ürününün içinde de Elma sirkesi, yeşil çay, c vitamini, kalsiyum gibi maddeler var.
Bundan birkaç yıl önce sağlıksız ve piyasadan kaldırılan bir ürün kullanmıştım -adını söylemeden açık tarif :) - her tür yan etkiyi yaşadım. Şimdi bunun yarısı kadar yan etki görsem ne kullanıyorsam, ne rejim yapıyorsam bırakırım.
Yaşım 33, yazın vücut yaşım (metabolik vaziyet) 36 iken son ölçtürdüğümde 42'ye kadar çıkmış. Bir yerden geri dönmem gerek...
Birlikte yol alırız umarım. Düşünceniz ve ilginiz için teşekkürler...
çok çok güzel yaklaşmışsınız siz de teşekkür ederim =) umarım iyi giderr her şey. . .
Günlüğüme beklerim ozamann beraber yol alabiliriz tabi ki seve seve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?