- 3 Ağustos 2021
- 259
- 639
- 33
- 29
- Konu Sahibi gamzelim1414
Amin inşallah Rabbim ağzından işitsinİnşaAllah bebişler gelirDeneyeceğim birazdan canım tekrar teşekkür ederim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Rabbim ağzından işitsinİnşaAllah bebişler gelirDeneyeceğim birazdan canım tekrar teşekkür ederim
![]()
Sadece çatlama takibi için demiştim canm neyse hayırlısı olsun çatlar ınsallah hemnOvülasyon testi beni strese sokuyor o yüzden artık almıyorum canım![]()
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim tekrar. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahSadece çatlama takibi için demiştim canm neyse hayırlısı olsun çatlar ınsallah hemn
Insallah canm Rabbım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahİnşaAllah canım çok teşekkür ederim tekrar. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah![]()
Ben dün oldum 20 mm idiİncir ve havuç birlikte dene ama:) bu arada doktor kontrolünde olursan 25 mm olmadan 17 mm den sonra iğneyi verebilir aslında
Her sey yolunda gider inşallahBen dün oldum 20 mm idi
İnşallahHer sey yolunda gider inşallah![]()
Durum nedir gebelik var mıİnşaAllah canım çok teşekkür ederim tekrar. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah![]()
Yumurtlamadan sonraki 6. Gün müInsallah çatlar canm ben ovulasyon testi kullandım tam 6. Günde çatlamisti canm ınsallah seninde çatlar olur bebis![]()
Test ne zaman yapilmali bend eklomen kullandım 5.gun yumurtam çatladı değerlendirdimYumurtlamadan sonraki 6. Gün mü
Aynen 18-19 pik oldu tam siliklesmesi 24u bulduYumurtlamadan sonraki 6. Gün mü
O zaman doğurganlık dönemini çatlama İn uzun sürmesi uzatıyor yani yumurtlama olsa da sonraki günleri de değerlendirmek lazımAynen 18-19 pik oldu tam siliklesmesi 24u buldu
Ben değerlendirmistim canm hepsiniO zaman doğurganlık dönemini çatlama İn uzun sürmesi uzatıyor yani yumurtlama olsa da sonraki günleri de değerlendirmek lazım
Anladım iyi yapmışsınızBen değerlendirmistim canm hepsini