+25 yaş üzeri cilt bakımında kullanılan asitler

aliceartemiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
3
1
1
33
Herkese merhabalar yıllar önce açtığım üyeliğimi maalesef uzun zamandır girmediğim için unuttum... Yeni bir hesap açmak zorunda kaldım, yıllar önce burun estetiği için araştırma yaparken de cilt bakımı için araştırma yaparken de kadınlarkulübü forumunun ve üyelerinin çok faydası olmuştur bana :oops: artık yaşım da 30'a yaklaştığı için yaşıma göre yeni ürünlerin araştırmasını yapıyorum, belki buradan da paylaşım yapacak arkadaşlar olursa faydalanırız

Bende 27 yaşındayım 2 hafta önce gratisten himalaya marka krem aldım tabi bir loreal değil dedim kendi kendime :işsiz: alsam mı almasam mı çok düşündüm ve başta da dediğim gibi aldım. Bana çok yaradı çok memnun kaldım . Böyle bir sonuç beklemiyordum gece ve gündüz kremini aldım. Yine anladım ki fiyat ile kalite belirlenmemeli :halay:Ah bu ben :D Bana iyi geldi cilt ttonum eşitlendi daha parlak ve sağlıklı hissediyorum. İnşallah seninde işine yarar :dua::KK16::KK24:

Tretin kremi araştırmanızı tavsiye ederim. Retinoid ve Retin A olarak geçiyor yurtdışında. A vitamini var ve yaşlanma karşıtı olarak onaylanmış tek bileşen. Youtube gibi sitelerde retin a before after yazarsanız 20 senedir kullananlar var ve çok genç gözüküyorlar yaşlarına göre. Ama tabi kullanması kolay değil. Alıştıra alıştıra başlamanız gerekli ve gündüz asla kullanamazsınız. Sabahları da 30-50 faktör bir güneş kremi kullanmazsanız cildiniz lekelenir.

Back
X