25 yasinda bosanmis bir bayana bakis acilari...

hayırlısı olsun hakkında... ben de boşandım bir kaç ay önce, çalıştığım ve bulunduğum yeri değiştirmedim burada hiç akrabam fln yok , belki de en zoru bu oldu ama gitmememin tek nedeni burdaki ortamım..
beni evliyken de şimdide tanıyan arkadaşlarıma istediğim gibi davranıyorum onun dışında küçük bir ilçe olduğu için tabi ki giyimime kuşamıma tavırlarıma dikkat ediyorum ama bu şu demek deil, yüzü asık sıkıntılı stresli bir şekilde ortalıkta gezelemiyorum, eminim başka yere gitsem öle yapmak zorunda kalıcam, çünkü yanlış anlaşılmaya açık olacak hareketlerim şimdilik. hep hayatım boyu içimde kötülük olmadıkça kim ne derse desin die düşünen ben şimdi böle düşünmek zorunda kalınca ister istemez mahalle baskısından söz edilebilir. canım çok gezmek veya arkadaşlarımla eğlenmek isterse ilçe dışına gidiyorum ilden gelip giden iş arkadaşlarımla buluşuyorum. cevap yazan arkadaşların dediği gibi 1 sene sonunda herşeyin unutulacağını düşünüyorum inşallah. yaşamadan bilemeyiz tabi ki ama hayatımızda bir kaç şeye dikkat etsek yeter bence çokta kasmaya gerek yok.

Amin hayirlisi olur insallah:( Ben sorun gormuyorum aslinda. Cunku her zaman olculu bir insan oldum ama baska insanlar. Fakat anladim ki insanlari bu kadar takmayacaksin. Evli kalsaydim her sey daha da kotuye gidecekti. Belki bir cocugum olacakti omur boyu onunla muhattap olacaktim. Ama o da uzuluyor mu diye merak etmiyor degilim. Siz de merak ettiniz mi?

iyki maddi açıdan sıkıntın yok canım ...inş. güzel bi hayat seni bekliyodur bi kere böyle oluyo diye yine aynı şeyler olcak die bişe yok dikkat etmen lazım çok dikkatli ol şimdi insnaları anlamak çok zor acele etme ve zmanını bekle

Evet bu donemde paranin hersey degil ama cok sey oldugunu ogrendim. Calismasaydim cok daha kotu olurdum. Zaten evlilik falan dusunmuyorum. Birine guvenmem cok zor artik. En kotusu de bu guven kaybi :( Allah ona beni mumla aratsin ve yaptiklarindan duyacagi pismanlikla ici yansin. Cunku o benim canimi cok yakti :(

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Evlenmeden önce hastanede karşılaştığım yaşlı hemşire bir bayan, dikkat et kızım demişti. Güzellik çoğu zaman şans getirmez demişti. Bu laf bu aralar hep aklımda. Umarım bundan sonra bahtım güzel olur. Allah döktüğüm göz yaşlarının hesabını sorsun inşallah :( Öyle nefret etmişimki bi mahkeme hayırlısı ile sonuçlansaydı :( Zaten artık kimseyle evleneceğimi de sanmıyorum. İnsanlara karşı güvenim öyle sarsıldı. Hele erkekler, bizlere bunları yapanlar, sürünsünler...

Ahhh bu güzellik harbiden basa bela :43::43::43:
Kendine güvenen Güzel bi kadinsan erkekler sana yaklasmaya korkar, Seni ellerinde tutamicaklarini sanip tek gecelik bi iliski olarak bakarlar. Eger güzel ve yeni ayrilmis bi Kadinsan zaten kirilgan alingan bi dönemde olucagin icin, milletin zavalli laflariyla dagilabilirsin...

1.komsu ve arkadas cevrende sevgilisini komsusunu kiskananlar olucaktir...
2.eee bu saatden sonra seni kim alir kör topal birine varirsin ( kaba tabirle...) gibi cümleler duyabilirsin
3. Kadin olsaydinda kocan bosamasaydi, adam sana sunu bunu yapmasaydi...
4.amca, abi, arkadas dedigin kisiler asilicaklar imalarda bulunucaklar
5. mecburiyetden ( patron, is arkadasi...) muhattap oldugun ama aslinda yolda görsen selam vermicegin kisiler asilicaklar
6.Ileride daha önce hic evlenmemis bi kisiyle birlikte olursan yada muhabbeti falan gecerse böyle bi ihtimalin olmaz kiiii seni almazzzz kiiii denilicek
7.Hic evlenmemis sevgili is ciddiyete biner gibi olursa sen bosanmis oldugun icin kacabilir, o kacmazsa ailesi sorun yaratir
bunlar bir cirpida aklima gelenler INSALLAH HIC BIRINI YASAMAZSIN:nazar::nazar::nazar:
ilk bi kac flörtünde hayal kirikligi yasicaksin ister istemez ama sonra öyle biri karsina cikicakki iste ben bu adam benim ailem diceksin

cok mutlu ol arkadasim :54:

ben olsam huzurumu bozacak, laflarıyla beni rencide etmeye çalışacak insanlarla görüşmezdim. dedikodu yapmacayağına güvenmediğin kişilerle veya sana gelip gidip laf taşıyacak kişilerle bir süre pek görüşme bence. mutlu olursun inşallah.

Merhaba arkadaslar; sinirlerim o kadar bozulduki bir saattir agliyorum. su mahkeme bir sonuclansaydi da kurtulsaydim :( Onu ve ailesini Allah a havale ediyorum. Simdide dusmusler altinlarin pesine ;( ikide bir bunun icin rahatsiz ediyorlar. Avukatim anlasin diyor ama onlar hakkim olani vermeye yanasmiyor. Ben aslinda mahkeme karar versin demistim. Simdi bunlar bizi aradikca ailem yine basa sariyor. Biz sana demistik, bu insanlara bulasma, evlenme onunla diye... Bu sefer sanki felc olucakmis gibi oluyorum. Evet bir hata yaptim ona inandim guvendim simdi kendimi mi oldureyim. Valla cildirma asamasina geldim. Sanki tum dunyanin yuku benim omuzlarimda. Burada hukukcu bir arkadas yok mu sizce ne yapayim bu mal paylasiminda? sabir ve dua...

üzme kendini münevver, geçicek hepsi, son durumun nedir?
ailenle mi yaşıyorsun şu an. sana anlayış göstermelerini söyle onlara................ üzmesinler evlendin oldu bitti işte. apabilecek bişey yok destek olmalarındna başak kimse mutsuz omak için evlenmez. herkes hata yapabilir. çok gençsin. hayat devam ediyor.

Şu an mahkemede daha gün falan vermediler :( Artık kaderim miydi, benim hatam mıydı bilemiyorum ama tek istediğim kurtulabilmek. O kadar geriliyorum ki bu konu açılınca. Çok yoruldum.

canım eskidenmiş onlar, ben boşandım 2 ay olucak ve daha ne iş arkadaşlarımdan,ne akrabalarımdan sen niye ayrıldın,yada bu kadın boşanmış kesin şöyledir,böyledir vs..... gibi hiçbirşey duymadım ,kimse kimseyi üzmek zorunda değil 3 günlük dünyada olmuyorsa olmuyordur bu kadar basit ,biz kendimizi daraltıyoruz dışardan kimsenin bişey dediği yok ve kimseye de açıklama yapmak zorunda değiliz anlaşamadık ayrıldık bu kadar basit ,diğer türlü bu insanları çekmek kolay mı sanki

Back
X