E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
:1hug: Arkdaşalar benim cildim karma cilt olduğu için gözaltlarım kuru yanaklarım kuru alnım ve cene burun üstüm yağlıdır. Bu yüzden bir makyaj yapsam sabunla lifle yıkamazsam kötü oluyor ben de hergün bazen günde 2 kez yüzümü banyo sabunu ve lifle yıkıyorum arınması için ve buda cildimi mahvetti ..yoğun çalışıyoruım makyajda yapmam gerekiyor yüzümden ben aldırmıştım(ameliyat) izleri var mecburen fondöten kullanıyorum ama herşeyin dermatolojik olanını kullanmaya çalışıyorum. Ve gözaltlarımın kırıştığını farkettim daha 25 yaşındayım ve bu duruma hemen bugün müdahale etmem gerek benim yaşımda olup dermatolojik gözlatı kremi kullanan arkaşlardan çok çok rica ediyorum hemen şimdi cevap yazın ve isim paylaşın yarın Avrupa tarafa çıkıp alıcam paraya kıyıcam mecburen başka ihtiyacımı almsamda onu alıcam, lütfen sadece yarın iznim var 15 gün yok artık ve çok üzülüyorum bu duruma cevap bekliyorum,ve karma cilt için dermatolojik yüz temizleme jeli ya da sütü toniği bilen arkadaşlar lütfen MARKA İSMİ PAYLAŞIN RİCA EDİYORUM ÇOK ACİL LAZIM [/COLOR]..bekliyorum sevgiler hepinize ...a.s.
Son düzenleyen: Moderatör: